Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


pátek 7. 3. 2014 od  
4:6

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:7(navíc Pátek, Luštinec (TE) 10 min. OT)
Přesilovky: 3:2
Oslabení: 1:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Horák M., Tomášek F., Luštinec P., Vaniš P., Šoula M., Erban Z., Kupka P., Knížek T., Lochman J., Fiala P., Pátek Š., Kouba A.


Střelba: 24:33 Diváků: 40 Rozhodčí: Petr - Shejbal, Vodička

V úvodu utkání jsme se dostali do vedení po kuriózní brance, kdy si hosté v přesilovce a dalším signalizovaném vyloučení dopravili kotouč do vlastní sítě. Vzápětí dvojnásobnou přesilovku využili ke srovnání stavu a když na konci třetiny využili zaváhání domácí obrany při vlastní přesilovce, tak odcházeli do kabin po první siréně s jednobrankovým náskokem. Ve druhé části hry jsme dvěmi přesilovkovými zásahy otočili stav ve svůj prospěch, ale řadu dalších vyložených šancí jsme také neproměnili. Poté jsme v úvodu závěrečné části po další brance z přesilovky odskočili do dvoubrankového vedení, ale následně přišel asi zlomový okamžik zápasu. Po závaru v útočné třetině zůstal puk na brankové čáře a dorážka Pátka přišla až po hvizdu rozhodčího. Místo stavu 5:2 tak po prostestech přišel osobní trest a dohrávání zápasu na 9 hráčů v poli. Po následném dalším zbytečném vyloučení a brance hostí na 4:3 bylo do závěru zase o co hrát. V 50. minutě hosté po propadnutí domácí obrany dvěmi slepenými góly otočili opět skóre ve svůj prospěch. Za další tři minuty propadnutí na útočné modré čáře potrestali hosté po rychlém brejku a stanovili stav na 4:6.

František Tomášek, trenér mužstva:
Přesilovky a oslabení byly dnes rozhodujícím faktorem zápasu. Při hře pět na pět jsme v prvních dvou třetinách hostující tým v útoku přehrávali a vytvořili si řadu střeleckých příležitostí, které jsme ale nedokázali proměnit. V závěrečné třetině jsme po nepřehledné situaci neudrželi nervy na uzdě a jednu chvíli byli nuceni hrát pouze v osmi hráčích v poli. Je proto logické, že síly na zvrat nepříznivého stavu již nebyly.