Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


čtvrtek 24. 10. 2013 od  
1:8

Statistiky zápasu

Vyloučení:8:10(navíc Kubišta (NB) 10 min. OT)
Přesilovky: 1:2
Oslabení: 0:2

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů P., Petrů T., Lochman J., Libřický Z., Řezníček J., Špička J., Vaniš P., Denemarek L., Erban Z., Knížek T., Podzimek M., Tuček J., Kupka P., Pátek Š., Hruška J., Skála T., Hvězda M., Kouba A.


Střelba: 16:39 Diváků: 65 Rozhodčí: Martinek - Pošvář, Antalík

Již od úvodního vhazování natěšení hosté zasypali domácího brankáře Pavla Petrů sprškou střel a když už to vypadalo, že jsme se z náporu vymanili, tak jsme v 8. a 9. minutě dvakrát inkasovali. První početní výhodu domácího celku zužitkoval Knížek v 10. minutě, jinak ale měli hosté výraznou střeleckou převahu.
Ve druhé části hry se v první desetiminutovce hra opticky vyrovnala. Byli to ale hosté, kteří ve 32. minutě opět skórovali a zvyšovali na 1:3. Poté se domácímu celku naskytla výhoda dlouhé přesilovky 5 na 3, ale ta byla sehrána prachbídně. V největší šanci trefil Podzimek tyčku hostující branky a pak místo snížení náskoku hosté potrestali chybu ve středním pásmu a zvyšovali na 1:4. Za další půlminutku při hře 4 na 4 to bylo již 1:5, když hostují čtveřice zcela rozebrala domácí obranu.
Do třetí třetiny nastoupil do branky junior Tomáš Petrů a i on několika zákroky podržel mužstvo. Na střelu pod horní tyčku v přesilovce domácího týmu v 51. minutě byl ale krátký. Závěr zápasu byl zbytečně nervózní a s řadou vyloučení na obou stranách. To více vyhovovalo hostujícímu týmu a proměněním dalších dvou přesilovek stanovil konečný stav ve skóre.

František Tomášek, trenér mužstva:
Novobydžovský tým potvrdil roli favorita, nejen tohoto utkání a svým pohybem a důrazem ovládl dění na ledě. Snahu domácím hráčům nelze upřít, ale hrubé individuální chyby které jsme vyprodukovaly, s přihlédnutím ke kvalitě soupeře, k lepšímu výsledku vést ani nemohly. Možná si někteří po vcelku úspěšné přípravě mysleli, že vstup do soutěže bude jednodušší, ale srážka s realitou byla tak trochu krutá.