Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


pátek 11. 1. 2013 od  
3:7

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:10(navíc Smutek J., Smutek F. (VO) OT - Tuček (TE) OK)
Přesilovky: 1:2
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Horák M., Novotný J., Libřický Z., Šoula M., Špička J., Tomášek F., Lochman J., Denemarek L., Knížek T., Tuček J., Pátek Š., Skála T., Hvězda M., Kupka P., Kouba A., Hruška J., Filip R., Vodička O., Vaniš P., Urubčík R.

střelba: 31:29 Diváků: 30 Rozhodčí: Halbrštát, Šedivý

Do utkání s týmem, který v dosavadním průběhu jako jediný dokázal zvítězit za 3 body na našem ledě, jsme šli s odhodláním toto zaváhání napravit. Již od úvodu jsme měli v utkání herně navrch a ve 2. minutě šli do vedení, když se na brankovišti dorážkou prosadil Kouba. V 7. minutě domácí zahrozili po rychlém brejku, ale puk směřující do opuštěné branky stihl vytěsnit Špička. Do dvoubrankového náskoku jsme šli po akci, když na útočné modré zůstal zcela osamocený Vaniš a svůj samostatný nájezd bezpečně proměnil. Třetí branka padla v našem oslabení po spolupráci Vaniš - Urubčík, kdy si poradili s brejkem 2 na 1. Vzápětí měl brejkovou výhodu Knížek, ale ten pro tentokráte na domácího brankáře nevyzrál. Další vyloučení našeho hráče již domácí využít dokázali a po dorážce z brankoviště snížili na 1:3.
Druhá třetina byla ovlivněna řadou vyloučení, kdy oba týmy předvedli několik nevybíravých zákroků. V jedné z přesilových her zvyšoval na 1:4 svojí střelou Vaniš a hned v dalším střídaní se po samostatné akci pod horní tyčku trefil Knížek. Závěr třetiny byl za tohoto stavu naprosto zbytečně nervózní a vše vyvrcholilo potyčkou se závěrečným hvizdem, kdy byl dokonce napaden náš hráč na trestné lavici ze strany činovníka v boxu časoměřičů.
Do třetí části jsme šli v oslabení 3 na 4 a domácí tým tuto nabídku dokázal zužitkovat kontaktní brankou na 2:5. Když jsme konečně hráli opět v pěti, tak znovu zafungovala spolupráce Vaniše s Urubčíkem a na ukazateli svítilo 2:6. O další branku se zasloužil Skála, který zpoza obránce překvapil domácího brankáře. O závěrečnou tečku se postarali domácí, když nejdříve Vaniš neproměnil svůj brejk a z protiútoku se střelou mezi kruhy trefili přesně. Třetí část se již hrála v poklidu a za to patří dík také dvojici rozhodčích, kteří nepodlehli vzrušené atmosféře v závěru druhé třetiny a s nadhledem vyhodnotili a potrestali aktéry potyčky.