Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


sobota 5. 1. 2013 od  
6:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:8:8(navíc Lochman ml. (TE) OT + OK, Fabián (ŘET) OT)
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Horák M., Libřický Z., Šoula M., Špička J., Tomášek F., Vaniš P., Lochman J., Skála T., Tuček J., Pátek Š., Kouba A., Hruška J., Filip R., Knížek T., Hvězda M., Lochman J.


Střelba: 44:22 Diváků: 55 Rozhodčí: Veselý - Brokeš, Konečný

K dalšímu utkání soutěže jsme nastoupili pouhých 17 hodin po smolné porážce s rychnovským týmem. Celá první třetina připomínala předešlé utkání, kdy jsme soupeře zamkli v jeho třetině a zahazovali jednu šanci za druhou. Naprosto zbytečné útočné fauly domácích hráčů umožnili hostům podniknout ojedinělé útoky a alespoň občas prověřit brankáře Horáka. Střeleckou smůlu domácích prolomil v 15. minutě v oslabení svojí střelou příklepem zcela volný Vaniš.
Ve druhé třetině jsme svůj tlak ještě vystupňovali a i přes řadu nevyužitých šancí zvýraznili svůj náskok. Nejdříve v 30. minutě zafungovala spolupráce otce a syna Lochmanových, kdy Josef mladší nad rameno brankáře zvyšoval na 2:0. Ve 38. jsme po závaru v útočné třetině zvyšovali na 3:0, když se po několika dorážkách dostal puk k zcela volnému Hvězdovi a ten nad ležícího gólmana trefil odkrytou část branky. Při ojedinělých útocích hostí se jistými zákroky vyznamenal brankář Horák.
V úvodu třetí třetiny jsme místo potvrzení vedení nechali hosty zdramatizovat utkání, když ve 47. minutě zcela volný Drozd využil přesilovou hru a snížil na 3:1. Závěrečná desetiminutovka ale patřila již opět domácímu týmu. V 53. minutě zvyšoval na 4:1 Tuček, když pro něj zcela netradičně místo kliček a nahrávek zvolil jednoduchou střelu zpoza obránce a za dalších 41 vteřin se bekhendem gólově prosadil Hruška a upravil již na 5:1. Poté nám hosté poskytli přesilovou hru 5 na 3 a tu využil střelou do odkryté branky Filip a stanovil konečný účet utkání.