Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
22.10.2023 - A tým

Tříbodové vítězství ze souboje s Dvorem Králové

Krajská liga Královéhradeckého a Pardubického kraje
neděle 22. 10. 2023 od 17:00
7:1

2:0, 1:0, 4:1

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 13. Zahradník (Bartoň, Mlateček), 19. Sajdl (Drašnar J., Souček), 34. Beránek (Zahradník, Bartoň), 41. Zahradník, 47. Samek (Drašnar T.), 56. Sajdl (Drašnar T.) 59. Sajdl (Souček) - 45. Hynek (Junek)

Vyloučení: 4:5
Využití: 1:0
Oslabení: 1:1

Rozhodčí: Petr - Karlík, Pluháček

Střely na branku: 39:26

Diváků: 208

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Rolinek - Veselý, Kostka, Samek, Mlateček, Dittrich, Souček - Wolf, Drašnar T., Jušta - Beránek, Zahradník, Bartoň - Sajdl, Drašnar J., Matouš - Javůrek

HC Dvůr Králové n.L.
Petřík - Dostál, Duben, Bonaventura, Mišinec, Krejcar, Junek, Dvořák - Soukup, Voděrek, Vognar, Veselý, Hynek, Rutrle, Dudadík, Háze

Úvod utkání byl z obou stran lehce nervózní a moc podařených hokejových akcí jsme neviděli. Hosté se k první střele na branku stráženou Rolinkem dostali až v 5. minutě, střela z mezikruží mu ale moc problémů nenadělala. V 11. minutě se do zakončení na brankovišti dostal Javůrek, jeho střela se ale pouze otřela o horní tyčku branky. Ve 13. minutě jsme šli do vedení, Bartoň zatáhl kotouč do pásma, zadovkou našel volného Zahradníka a jeho střela švihem zapadla přesně do horního růžku hostující branky. Poté jsme hostům poskytli početní výhodu, ti ji nesehráli úplně špatně, ale všechny jejich pokusy zlikvidoval Rolinek. V 19. minutě jsme zachytili hostující rozehrávku na útočné modré a následně Sajdl s trochou štěstí dostal kotouč za brankovou čáru.
Ve druhé třetině jsme ustoupili od aktivní hry a nechali hrát soupeře více s kotoučem. Do žádné extra šance se ale hosté nedostali a pár nadějných závarů vyřešil spolehlivě Rolinek ve spolupráci s obranou. Ve 34. minutě jsme dokázali navýšit své vedení, po rychlém výpadu do útočného pásma využil přečíslení Beránek střelou do horního růžku.
Do třetí třetiny jsme si přenesli zbytek početní výhody, tu jsme využít ke vstřelení potvrzující branky nedokázali. Ještě než se stačil vyloučený hráč zapojit do hry, tak se do jasné šance dostal T. Drašnar, ale trestuhodně netrefil poloprázdnou branku. Z pokračující situace nachytal brankáře hostí z rohu hřiště Zahradník a přece jen zvýšil na 4:0. Ve 45. minutě jsme měli další početní výhodu, tu jsme ale sehráli prachbídně a nejen, že jsme si nevytvořili žádnou šanci, ale dokonce i po chybě v obraném pásmu inkasovali, když Hynek střelou z mezikruží zpoza bránícího hráče překonal Rolinka. Poté si také hosté zahráli přesilovou hru, v té jsme se dostali do rychlého výpadu při přečíslení, střelou k protilehlé tyčce se trefil Samek a zvýšil na 5:1. V závěrečné pětiminutovce jsme ještě zvýšili svůj náskok zásluhou dvou branek Sajdla, nejdříve využil střelou z mezikruží přečíslení 3 na 2 a v 59. minutě uzavřel skóre utkání, když proměnil přesilovku střelou z kruhu do horního růžku.





Ohlasy trenérů

Jaroslav Kudrna, trenér mužstva:
V první řadě jsem rád, že jsme dnes vyhráli za tři body. Některé situace v utkání nebyly úplně podle našich představ a asi ani představ brankáře v domácí brance. Tomáše bych chtěl ale určitě pochválit protože v utkání měl několik velmi těžkých zákroků a situací se kterými si poradil jako zkušený brankář. Je na něm vidět, že ho chytání baví a určitě se od posledního utkání ještě zlepšil. Škoda, že jsme mu nedopřáli čisté konto, kdy jsme chybovali ve vlastní přesilovce, ale jinak jsme měli zápas víceméně pod kontrolou a děkujeme všem divákům, že dorazili podpořit celý tým.