Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
08.10.2023 - A tým

Úvodní domácí utkání ovládli produktivnější hosté

Krajská liga Královéhradeckého a Pardubického kraje
neděle 8. 10. 2023 od 17:00
4:8

1:2, 1:4, 2:2

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 15. Veselý (Wolf, Drašnar T.), 30. Bartoň, 51. Wolf (Drašnar T.), 53. Beránek (Sajdl) – 7. Vaňát (Matějček), 11. Pohl (Matějček, Černý), 28. Prouza (Bucek, Šrenk), 33. Dufek, 33. Černý (Bucek, Matějček), 40. Matějček, 46. Řezníček (Vaňát), 58. Reichmann (Šťastný, Novotný)

Vyloučení: 7:4
Využití: 0:1
Oslabení: 0:0

Rozhodčí: Pecha - Pluháček, Rezek

Střely na branku: 34:39

Diváků: 193

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Saifr (33. Šimon) - Veselý, Kostka, Samek, Mlateček, Souček, Dittrich - Wolf, Drašnar T., Jušta - Bartoň, Zahradník, Netušil - Kellner, Drašnar J., Sajdl - Beránek, Matouš, Menyhárt

TJ Spartak Nové Město n.M.
Biegl - Velinský, Pohl, Mert, Dufek, Šrenk, Burdych - Prouza, Vaňát, Šťastný, Novotný, Bucek, Černý, Řezníček, Reichmann, Matějček

V úvodním domácím utkání jsme již od první buly viděli oboustranně aktivní hokej, kdy se hra přelévala ze strany na stranu. Hosté byli v zakončení o poznání aktivnější a také se dostali v 7. minutě do vedení. Střelou k kruhu trefil Matějček domácího brankáře Saifra do masky, v následné dorážce se prosadil dojíždějící Vaňát. Následně jsme krátce po sobě byli poslání 2x do početního oslabení, první oslabení jsme přestáli bez úhony, ale při druhém velmi přísném trestu jsme již pykali. Nepodařilo se nám několikrát vyhodit kotouč z obraného pásma až se trefil od modré skrze clonící hráče volný Pohl. V 15. minutě se nám podařilo snížit stav, po akci dvojice T. Drašnar a Wolf se k dorážce z brankoviště dostal Veselý a překonal Biegla v hostující brance. Poté jsme promarnili úvodní početní výhodu, při druhé jsme se dopustili zbytečného faulu a hra se početně vyrovnala.
V úvodu druhé třetiny jsme zamkli hosty v jejich obrané třetině a vytvářeli si jednu brankovou příležitost za druhou. Bohužel se všemi šancemi si Biegl i s notnou dávkou štěstí dokázal poradit a když už ho Matouš ve 23. minutě překonal, tak jeho střelu z mezikruží zastavila spojnice tyček. Ve 28. minutě se hosté radovali ze třetí branky, střela vedle se od mantinelu odrazila příhodně na hokejku Prouzy a ten dostal kotouč za brankovou čáru. V polovině utkání zachytil hostující rozehru na útočné modré Bartoň a tváří v tvář s brankářem nezaváhal a snížil na 2:3. Bohužel místo snahy o vyrovnání jsme ve 33. minutě inkasovali dvě laciné branky. Nejdříve se střelou bekhendem z kruhu pro vhazování trefil Dufek, za 18 vteřin poté nahození na branku Černého propadlo Saifrovi za brankovou čáru a tím skončilo dnešní jeho působení v domácí brance. Ve 38. minutě nám hosté nabídli dvojnásobnou početní výhodu, opět čaroval Biegl a následně jsme se dalším faulem připravili o tuto výhodu. Při hře 4 na 4 jsme vyrobili obrovskou hrubku při rozehrávce za vlastní brankou, nabídkou nepohrdl Matějček.
Také v úvodu třetí třetiny jsme měli více brankových příležitostí, ale nedokázali jsme je proměnit. A tak přišel trest v podobě další inkasované branky, po propadnutí na útočné modré se při přečíslení trefil k tyčce branky Řezníček. V 51. minutě se do zakončení prodral po křídle Wolf a bekhendovým pokusem překonal hostující brankáře. V 52. minutě se do podobné akce dostal Beránek a i on dokázal Biegla prostřelit. Definitivní podobu stavu utkání přinesla akce hostujícího týmu v 58. minutě, dorážkou z brankoviště se prosadil Reichmann.




Ohlasy trenérů

Jaroslav Kudrna, trenér mužstva:
Každá prohra se těžce hodnotí, ale dnes jsem klukům v kabině za výkon poděkoval. Dnes jsme obdrželi lekci v produktivitě, na střely a vyložené šance to byl vyrovnaný zápas, ale bohužel jsme v zakončení nebyli dost dobří a to nás stálo zápas. Hokej se hrál nahoru dolů, kluci to odjezdili ale rozhodují branky a v tom byli hosté dnes lepší, podržel je brankář a k výhře jim gratuluji.