Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
27.11.2022 - A tým

Na choceňském ledě jsme body vybojovat nedokázali

Krajská liga Královéhradeckého a Pardubického kraje
neděle 27. 11. 2022 od 17:00
6:4

2:0, 1:2, 3:2

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 11. Pilař L. (Prachař, Lichtág), 20. Polák (Pilař L.), 35. Polák (Krejza, Kalous), 44. Prachař (Pilař L., Lichtág), 51. Polák (Krejza), 58. Prachař (Knytl, Pilař L.) - 27. Menyhárt (Zahradník), 32. Drašnar T. (Sajdl), 49. Sajdl (Pelcl), 58. Hanousek (Sajdl, Drašnar T.)

Vyloučení: 3:1
Využití: 1:1
Oslabení: 1:0

Rozhodčí: Veselý - Landsmann, Mikula

Střely na branku: 26:34

Diváků: 318

Sestavy

HC Spartak Choceň

Valenta - Pecháček, Kalous, Knytl, Novák, Lipenský, Novotný, Pazdera - Pilař M., Pilař L., Adámek, Procházka, Prachař, Michalec, Krejza, Lichtág, Polák

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů - Hanousek, Kostka, Plíhal, Mlateček, Souček, Dittrich - Sajdl, Drašnar T., Jušta - Netušil, Zahradník, Menyhárt - Šeda, Pelcl, Javůrek

V oboustranně opatrném úvodu utkání jsme si ve 3. minutě vytvořili první náznak šance při přečíslení, dorážku Jušty z brankoviště vystihl brankář Valenta. Do vedení se tak dostali domácí v 11. minutě, po zatažení do třetiny se k odraženému kotouči dostal na kruhu pro vhazování volný L. Pilař a střelou z první se trefil přesně. V dalším průběhu třetiny jsme měli mírnou herní převahu, ale brankově se ji vyjádřit nepodařilo. Ve 20. minutě jsem nechali bez dozoru střelce úvodní branky projet po křídle až do útočného pásma, tam našel u protilehlé tyčky volného Poláka a pro něj nebyl problém zakončil do opuštěné branky. Ihned po rozehrání měli domácí další střeleckou tutovku, ale tentokrát domácí hráč netrefil poloopuštěnou branku.
Ve druhé třetině byla naše převaha a střelecká aktivita ještě o poznání větší, ale domácí obrana v čele s brankářem Valentou odolávala. Ve 27. minutě jsme se přesto brankově prosadili, po vybojovaném kotouči v útočném pásmu našel Zahradník před brankou zcela volného Menyhárta, ten sice první tutovku neproměnil, ale z následné dorážky se již nemýlil. Ve 32. minutě jsme dokázali srovnat stav na 2:2, nejdříve jsme promarnili jednu z dalších šancí, ale z pokračující akce zůstal u vzdálenější tyčky úplně volný T. Drašnar a v poklidu uklidil kotouč za brankovou čáru. Ve 35. minutě jsme se dopustili prvního a jediného faulu v utkání, domácí nás potrestali za půl minuty, akci vykombinovali až do zakončení volného Poláka z pravého kruhu. V dalším průběhu jsme si vytvořili několik závarů a náznaků šancí, ale proměnit jsme žádnou nedokázali.
Ve třetím dějství nám domácí nejdříve domácí utekli opět na dvoubrankový rozdíl, po přečíslení využil nabídku zpoza branky na brankovišti volný Prachař. Ve 49. minutě vybojoval Pelcl za brankou několik soubojů, následně se kotouč objevil před Sajdlem, který ho z otočky uklidil přesně k tyčce. Za další dvě minuty jsme bohužel nechali domácí hráče bez dozoru kombinovat v útočném pásmu, ti to využili ke vstřelení další branky, dorážkou z brankoviště se prosadil opět Polák a završil tak svůj hattrick. V 58. minutě jsme měli výhodu přesilové hry, po chybě na útočné modré se do samostatného úniku dostal velezkušený Prachař. Svůj výpad zakončil střelou z mezikruží, kterou Petrů vyrazil nad sebe a bohužel kotouč zapadl ze jeho zády za brankovou čáru. V té samé přesilovce se od modré trefil přesně Hanousek a vykřesal ještě jiskřičku naděje. V samotném závěru nám domácí nabídli další přesilovou hru, po odvolání brankáře jsme měli dvojnásobnou početní výhodu, ale prolomit hráz před domácí brankou se nám již nepovedlo.





Ohlasy trenérů

Jaroslav Kudrna, trenér mužstva:
Dnes to nebyl pohledný hokej, spíše boj a trochu z toho bolely oči. Opět jsme si ve finálních akcích nepočínali dobře, situace nejsme schopni dotáhnout do zakončení a nebo je nedokážeme neproměnit. Naopak dostáváme spoustu laciných branek, kdy naší nezodpovědností pouštíme soupeře do brankových šancí. Choceň byla dnes zkrátka produktivnější a tak jim k vítězství gratuluji.