Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
07.10.2020 - A tým

V okresním derby byl úspěšnější Nový Bydžov

Krajská liga mužů
středa 7. 10. 2020 od 18:00
1:4

0:2, 1:1, 0:1

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 34. Menyhárt (Zahradník, Jušta) - 6. Kubišta (Chára, Eis), 14. Postolka (Chára), 38. Eis (Zmítko, Kubišta), 44. Postolka (Černý J.)

Vyloučení: 3:5
Využití: 0:1
Oslabení: 0:0

Rozhodčí: Pecha - Šesták, Všetečka

Střely na branku: 26:27

Diváci: 0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů - Plíhal, Mlateček, Kostka, Souček, Dittrich, Hanousek - Bartoň, Filip, Wolf - Beránek, Drašnar T., Menyhárt - Jušta, Zahradník, Matouš

Stadion Nový Bydžov
Veselý - Malý, Zmítko, Novák, Štěpán, Nedbal, Kulhánek - Eis, Černý M., Hlaváček, Postolka, Jebavý, Chára, Kubišta, Černý J., Pilný

V úvodní třetině by diváci mohli sledovat vcelku pohledný a rychlý hokej s šancemi na obou stranách. Bohužel, nikdo na zimní stadion přijít nemohl, zápasu by početná divácká kulisa slušela. Hosté šli do vedení v 6. minutě, na modré zůstal za obranou volný Kubišta a svůj výpad zakončil povedeným blafákem. Ve 14. minutě jsme inkasovali podruhé, další naši chybu v obrané třetině potrestal střelou z pravého kruhu do horního růžku volný Postolka. My jsme si sice také nějaké šance vytvořili, ale v koncovce jsme nebyli tak úspěšní jako hosté.
Ve druhé třetině jsme v úvodu promarnili první výhodu přesilové hry, byli to hosté kteří se dostali do brejku a přečíslení a pomohla nám horní tyčka. Ta pomohla i hostujícímu brankáři Veselému ve 32. minutě po přesilovkové akci Filipa. Ve 34. minutě jsme na útočné modré zachytili hostující rozehrávku, střelu Zahradníka tečoval na brankovišti Menyhárt a snížil na 1:2. Hosté si vzali zpět svůj dvoubrankový náskok ve 38. minutě, v přesilovce tečoval střelu od modré Eis.
V závěrečné třetině si hosté zkušeně hlídali náskok, který navíc zvýšili ve 44. minutě, opět jsme jim naší chybou při rozehrávce z obrany nabídli příležitost a tu využil na brankovišti důrazný Postolka. Naše snaha o zdramatizování stavu vyšla na prázdno, buď zasáhl spolehlivý Veselý v hostující brance, nebo jsme byli v koncovce nepřesní a nedůrazní.

Ohlasy trenérů

Martin Klemenc, trenér mužstva:
V podstatě vyrovnané utkání. Základní a rozhodující rozdíl byl v důrazu před brankou, jak v obraném, tak útočném pásmu. Na obou stranách byl soupeř lepší a zkušenější, své šance využít dokázal, my bohužel ne.