Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
08.03.2020 - A tým

Dobojováno, do finále postupuje Nový Bydžov

Krajská liga mužů
neděle 8. 3. 2020 od 17:00
0:4

0:2, 0:1, 0:1

Statistiky zápasu

Branky a nahrávky: 13.Chára (Daňo), 20. Chára (Nedbal), 25. Jebavý, 58. Černý (Mádle)

Vyloučení: 7:8 navíc Drašnar T., Kostka (TRE) OT
Využití: 0:1
Oslabení: 0:0

Rozhodčí: Veinfurter - Smola, Figer

Střely na branku: 27:32

Diváci: 210

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů - Hornyš, Kostka, Dittrich, Hanousek, Souček, Menyhárt - Beránek, Zahradník, Matouš - Wolf, Filip, Klemenc - Drašnar J., Drašnar T., Šeda - Jušta

Stadion Nový Bydžov
Veselý - Zmítko, Novák, Štěpán, Daňo, Nedbal, Kulhánek, Mádle - Eis, Černý, Hlaváček, Hladík, Jebavý, Chára, Šuvara, Kubišta, Divíšek, Pilný

Ve čtvrtém semifinálovém utkání se v úvodní třetině dostali rychleji do tempa hosté. Několik náznaků šancí dokázal zneškodnit Petrů, na druhé straně si počínal stejně jistě Veselý. Ve 13. minutě jsme po náznaku šance v útočné třetině propadli a z následného protiútoku se trefil z kruhu pro vhazování k protilehlé tyčce Chára. V závěru třetiny jsme nejdříve nevyužili přesilovou hru, to hosté takovouto nabídku využili ke zvýšení svého náskoku. Zablokovaná střela od modré se odrazila přímo na hůl Cháry a ten neměl problém zakončit.
Ve druhé třetině se hrál oboustranně opatrnější hokej, hosté si byli vědomi svého náskoku a vycházeli ze zabezpečené obrany. My se sice snažili dobývat hostující branku, ale kotouče nám odskakovaly od hokejek a když už jsme se do nějaké výraznější šance dostali, tak zasáhl brankář Veselý. Asi klíčový zákrok předvedl ve 24. minutě kdy vyrážečkou vytěsnil Wolfův pokus nad branku a vzápětí na druhé straně obral o kotouč rozehrávajícího Petrů atakující Jebavý a zasunul do prázdné branky. Ve druhé polovině této třetiny jsme sice úspěšně ubránili dvě po sobě jdoucí přesilovky hostí, ale na sebevědomí hráčů se to neprojevilo a i nadále jsme se potýkali s řadou nepřesností.
V závěrečné části jsme se i nadále snažili o kontaktní branku, která by mohla hosty znervóznit, ale bohužel i přes pár náznaků šancí jsme žádnou akci až do zdárného konce nedotáhli. Nepomohli jsme si ani ve dvou po sobě jdoucích přesilovkách, v 50. minutě dokonce dvojnásobné. Hosté se více a více zaměřovali na obranu a moc nás do šancí nepouštěli, v předbrankovém prostoru byli důraznější, takže jsme se nedostávali ani k dorážkám. V 57. minutě jsme po oddechovém čase riskli hru bez brankáře, po lehce sporném zákroku hostí v obranném pásmu se ke střele do prázdné klece dostal Černý a ukončil tak veškeré naše naděje na zdramatizování semifinálové série. Nezbývá než kvalitnímu soupeři poblahopřát k postupu do finále a připravit se co nejlépe na souboj o bronzovou příčku. Děkujeme všem fanouškům za podporu.




Ohlasy trenérů

Martin Klemenc, trenér mužstva:
Soupeři jsme nabídli několik šancí po našich zbytečných chybách, které dokázal využít. Bohužel šance, které jsme si vypracovali my, zůstali bez využití. To byl největší a zásadní rozdíl. Soupeři gratulujeme.