Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


neděle 13. 3. 2016 od 18:00
9:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:8:9(navíc Kouba 10 min OT, Vaniš st. 5 + TH)
Střelba: 58:44
Přesilovky: 1:2
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Špička J., Merka D., Libřický Z., Šoula M., Studnička P., Černý J., Erban Z., Lochman A., Vaniš P., Trenz J., Hvězda D., Kouba A., Pátek Š., Pelcl K., Vaniš P., Lochman J.

Hodnocení celé sezóny

Komentář: Jiří Tuček, trenér
Na začátku sezony to vypadalo docela slibně a myslel jsem že když budeme takhle pracovat výsledky se dostaví. Opak byl pravdou. Postupem času se chuť trénovat a něco se naučit (herní situace, založení útoku, přesilovky, oslabení) začala vytrácet a hráči chodili se na trénink zpotit a trochu zabruslit. Samozřejmě nebudeme se ani bavit o docházce, ta byla hrozná a v nadstavbě se prakticky netrénovalo. V zápasech se nedařilo a jestli dobře počítám, tak ze 26-ti zápasů jsme bodovali pouze v šesti, což je zoufale málo. Soutěž mohla být mnohem vyrovnanější, když nepočítám Hronov a Opočno, tak jsme dokázali s každým hrát vyrovnanou partii. Jenže s nasazením a disciplínou, kterou jsme předváděli to nemohlo dobře dopadnout. Sezona se zkrátka nevyvedla, jak jsem si představoval a všichni hráčí se musí zamyslet nad tím, zda-li chtějí nebo nechtějí v tomto duchu pokračovat. Pokud nepřijde radikální změna v chování a přístupu, tak příští sezona bude úplně stejná.

Komentář: Patrik Vaniš st., kapitán mužstva
pokud budu hodnotit sezónu jako kapitán tak musím začít tím, že jsem zklamaný .Nálada v kabině nebyla dobrá. Samozřejmě také odrážela to, co jsme předváděli na ledě. Kdybychom šli od vítězství k vítězství tak je to jiné. Ale pokud porážek přibývá tak se vítězství rodí hůř. Máme hodně mladých hráčů, kteří teprve sbírají zkušenosti s každou odehranou minutou na ledě. Musím přiznat, že mě žádný z těchto mladých nezklamal a naopak mají můj obdiv, že se nebojí hrát s dospělými. My ostatní? Hodně záleží na tom, zda si jdeme zahrát, nebo jdeme vyhrát a jsme ochotni proto něco udělat navíc. Sváděním vinny na kamaráda ještě nikdy nikdo zápas nevyhrál. Každý musí vždy hledat chybu především u sebe a poučit se. Chci poděkovat Alešovi za super práci vedoucího. Tak snad příští rok to bude lepší.

Komentář: Zdeněk Erban, nejproduktivnější hráč mužstva Na startu sezony 2015/2016 jsme věděli, že za nás nenastoupí stabilní opory jakými jsou Kupka, Říčař, Knížek. I z těchto důvodů jsme věděli, že sezona nebude jednoduchá. Od půlky sezony jsme se velmi trápili s tréninkovou morálkou, od toho se take odvíjelo umístění v tabulce po základní části. Do nadstavbové části jsme nastupovali už téměř bez tréninků. Ve většině zápasů jsme už od začátku měli poraženeckou náladu, chyby vždy hledali na spoluhráčích a ne každý sám u sebe. Je jasné, že v této soutěži není kvalita hráčů na nejvyšší úrovni, ale bez pozitivního přístupu a takového toho bojovného srdíčka se prostě vyhrát nikdy nedá. Proto jsme nakonec skončili poslední. Nicméně I presto chci všem hráčům a trenérům za tuto sezonu poděkovat a doufám, že příští sezonu k tomu přistoupíme zodpovědněji, týmově a bojovně.

Komentář: Jaroslav Špička, nejproduktivnější obránce týmu
Ačkoliv to podle výsledků nevypadá, tak si myslím že s uplynulou sezonou jsme se poprali celkem slušně. Ovšem zhruba od půlky sezony se náš tým potýkal s těžkou nekázní na trénincích a ještě horší docházkou a to nejenom na tréninky, ale později I na utkání. To zdravé jádro, které se statečně pralo o co nejlepší výsledky si zaslouží uznání a já bych jim za to chtěl poděkovat. V této sezoně se zlepšil důraz v našem brankovišti, ale tak I v útočném pásmu. Někdy nám chybělo trochu štěstí, někdy nám plány zkřížili páni rozhodčí, ale s tím se nedá nic dělat. Na závěr bych chtěl všem poděkovat a vzkázat, že příští sezonu musíme být lepší a především mít téměř 100% docházku na tréninky.

Komentář: Adam Lochman, zástupce nejmladší generace týmu
Tuto sezónu se sešla opět skvělá parta jako minulý rok. V průběhu základní části jsme dělali problémy týmům, které držely horní příčky tabulky. Naše nasazení a chuť po vítězství byla obrovská, i když se prohrávalo. V některých zápasech jsme byli lepší než soupeř, ale opět nám chybělo štěstí v proměňování šancí. Mrzí mě, že jsme na tréninky nechodili v takovém počtu jako na začátku sezóny, protože postupem času jsme nebyli sehraní a nevydrželi jsme celý zápas makat až do konce. Ke konci sezóny se v každém zápase střídaly útoky a jezdilo nás na zápas sotva 10, a proto jsme v play off nedokázali vyhrát skoro ani jeden zápas, nejde hrát hokej v takto malém počtu hráčů. Další věc, která mě mrzí je ta, že v přestávkách mezi třetinami je v šatně negativní nálada, kdy si nadáváme za chyby, které někdo udělal, přitom každý ví, co udělal za chybu, vždycky musíme začít sami od sebe. Chtěl bych, aby příští sezóna byla lepší než tato a prolomila se naše smůla v play off.