Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


úterý 1. 3. 2016 od 19:00
4:7

Statistiky zápasu

Vyloučení:3:0
Střelba: 32:42
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novotný J., Špička J., Merka D., Šoula M., Libřický Z., Erban Z., Lochman A., Vaniš P., Vaniš P., Kouba A., Lochman J.

HC Skuteč
Herynek Adam - Nevečeřal, Špilar, Bureš, Kusý, Hladík, Herynek Jiří, Klusoň, Štursa, Tomín, Pražan, Pešek, Komárek, Sahula, Zoulík
V dalším zápase nadstavby jsme přivítali Skuteč. Opět jsme se sešli v minimálním počtu deseti lidí. Do svižného zápasu jsme vstoupili velmi špatně a soupeř dokázal v úvodní třetině potrestat tři naše chyby a naopak my jsme šance nedokázali využít a po první třetině jsme prohrávali 0:3. Vstup do druhé části se nám povedl. V 24. Minutě Kouba poslal do samostatného úniku Lochmana J. a ten blafákem snížil na 1:3. Hosté se ještě nestačili vzpamatovat z první branky a za deset vteřin se prosadil po krásné kombinaci první útok a rázem jsme byli na dostřel jednoho gólu 2:3. Do konce druhé části se již nepodařilo ani jednomu týmu vstřelit žádnou branku. Ve třetí části se hosté prosadili hned v úvodu, ve 42. Minutě znovu odskočili o dvě branky. Ve 47. Minutě jsme opět propadli v obranné činnosti a stav se zvýšil na 2:5. V 57. Minutě zakončili hosté samostatný únik a zdálo se, že je o osudu zápasu rozhodnuto. Jenže v 58. Minutě jsme udeřili hned dvakrát. Nejprve zabojoval Vaniš ml. a střelu od modré poslal do pravého horního rohu Libřický. Za čtyřicet vteřin našel Erban úplně volného Vaniše st. a stav byl 4:6. Poté neproměnil únik 2 na 1 Kouba, a tak jsme se rozhodli zkusit hru bez brankáře. Hosté si ovšem už situaci pohlídali a navíc přidali pojistku do prázdné brány. Zápas skončil 4:7 a na první výhru stále čekáme.

Komentář: Jiří Tuček, trenér:
V zápase nám chybělo vice klidu v zakončení a samozřejmě i větší počet hráčů do pole. V poslední části nám chyběli síly na nějaký zvrat, ale i tak si myslím že jsme sledovali velmi rychlý a kvalitní hokej z obou stran. Zase jsme se nevyvarovali obrovských chyb, které nás stáli lepší výsledek a možná i nějaké body.