Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


neděle 10. 1. 2016 od 17:00
7:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:9(navíc Rojšl (HRO) 10 min. OT)
Střelba: 28:51
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

HC Wikov Hronov

Mahdal, Ponke - Fišer, Daňo, Glos, Rojšl, Vítek, Podzimek, Knížek, Pahulák, Jurča, Teuner, Dudadík, Exner, Mlateček, Luštinec, Maier

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů P., Špička J., Černý J., Libřický Z., Studnička P., Erban Z., Hvězda D., Vaniš P., Kouba A., Lochman A., Pelcl K., Merka D., Vaniš P.

Bojovný výkon na vedoucí tým nestačil

Na led lídra soutěže jsme zajížděli s velkým respektem, nikoliv však s obavami. Samozřejmě, že jsme chtěli hrát ze zajištěné obrany a domácím co nejvíce znepříjemnit zisk bodů. Utkání dle předpokladů začalo ve vysokém tempu a domácí od samého začátku ukazovali svoji sílu. V 5. minutě domácí potrestali naše vyloučení a důrazem na brankovišti se prosadil Fišer. V 7. minutě získal kotouč v obranné třetině Pelcl, předložil Erbanovi, který zatáhl do útočného pásma a nahrál Hvězdovi, který krásnou střelou do šibenice vyrovnal na 1:1. Domácí si vzali vedení zpět v 10. minutě, kdy baseballovým způsobem dostali puk za Petrů. Po první třetině byl stav 2:1. Do druhého dějiství jsme vstoupili velmi špatně. V Rozmezí tří minut nám hosté díky obrovským chybám vstřelili tři branky a de facto rozhodli o vývoji zápasu. Navíc ve 33. minutě se prosadili domácí po šesté a už to s námi nevypadalo vůbec dobře. Do konce druhé třetiny jsme již hru stabilizovali a domácím více nepovololili, na časomíře ovšem již v tu dobu byl výsledek 6:1. Ve třetí třetině už brankové hody skončili, nejprve udeřili ještě jednou hronovští, když Glos našlápl téměř přes celé hřiště a předložil před bránu úplně volnému Jurčovi. Poslední slovo v zápase jsme nakonec měli my, když Lochmanovu střelu při přesilové hře, dorazil Pelcl. Utkání tedy skončilo 7:2 a i potřetí jsme s týmem z Hronova prohráli. Ale i přes zdánlivě vysokou prohru se nemáme za co stydět, neboť kvalita soupeře je opravdu vysoká.

Komentář: Jiří Tuček, trenér:
V dnešním utkání jsme se potkali se soupeřem o kterém víme, že jde jednoznačně za jediným cílem, a to je postup do KLM. Proto jsme taktiku podřídili obrannému systému a to se vice méně podařilo. Obrovská škoda je výpadku na začátku druhé třetiny, kde jsme soupeře nechali vstřelit tři branky. Hronov ukázal svoji sílu a nezbývá než konstatovat že vyhrál zaslouženě. Pozitivním poznatkem ze zápasu byla velmi dobrá hra v přesilových hrách, které jsme na trénincích věnovali větší pozornost. Věřím, že v závěru soutěže nám to přinese potřebné body a budeme stoupat tabulkou výš a výš. Všem hráčům, kteří vážili cestu do Hronova, děkuji za předvedený výkon.