Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


čtvrtek 12. 2. 2015 od 18:30
8:6

Statistiky zápasu

Vyloučení:10:16
Přesilovky: 3:2
Oslabení: 0:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novotný J., Janský L., Tomášek F., Šoula M., Špička J., Erban Z., Vaniš P., Knížek T., Merka D., Kupka P., Pátek Š., Lochman A., Kouba A., Lochman J., Pelcl K.

Střely: 48:41 Diváci: 40

Do úvodního utkání nadstavbové části jsme, stejně jako minulý týden, doma přivitali Jaroměř B. Hosté přijeli opět v deseti lidech, ale oproti minulé sestavě mnohem silnější. Byli jsme to my, kdo udeřil první. V 7. minutě vybídl Merka ke skórování Koubu a ten se nemýlil. Ve 12. minutě opět Merka vystřelil a jeho střelu dorazil Lochman Josef. A v 17. minutě ještě jednou Lochman Josef. Hosté první třetinu korigovali a stav byl 3:1. Ve druhé třetině pokračoval náš tlak a postupně přidávali další branky. Nejprve Špička, po něm Lochman Adam, překrásnou kombinaci druhého útoku zakončoval do prázdné branky Kupka, a ještě Knížek. Po dvou třetinách svítil na tabuli stav 7:3. Když ve 48. minutě navíc Lochman Adam zvýšil na 8:3, nikdo už o našem vítězství nepochyboval. V závěru utkání se hostům sice podařilo stáhnout na 8:6, ale to bylo vše a první vítězství v nadstavbové části slavíme v Třebechovicích.

Komentář: Jiří Tuček, trenér:
V nadstavbové části jsme zahájili vítězstvím a to je velmi důležité. Tým po téměř celý zápas šlapal dobře a díky tomu si také vytvořil až pětibrankový náskok. Škoda jen polevení v závěru, kdy jsme zbytečně nechali soupeře vstřelit tři branky. Nicméně pochvala patří celému týmu za zvládnutý zápas a už se těšíme na souboj s Česticema.