Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


neděle 8. 2. 2015 od 17:00
7:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:3:4(navíc Špička (TE) 10 min. OT)
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Pokštefl J., Vaniš P., Špička J., Libřický Z., Šoula M., Erban Z., Kupka P., Merka D., Lochman A., Kouba A., Pelcl K., Vaniš P.
Střely: 53:31 Diváci: 60

V posledním kole základní části jsme nastoupili na ledě, již jistého vítěze letošního ročníku, Opočna. Od samého začátku zápasu se hrál velmi rychlý a pohledný hokej. Domácím se podařilo v první třetině vstřelit tři branky, za to nám se nepodařilo dát ani jednu, a to i přes dva samostatné nájezdy a dokonce jsme netrefili ani prázdnou bránu. Druhá třetina byla z naší strany ještě o něco lepší, když jsme v 22. minutě snížili na 3:1 díky Lochmanovi. Ovšem v 36. minutě nám Opočno odskočilo na rozdíl třech branek. Po druhé třetině byl stav 4:1. V poslední třetině nám soupeř v rozmezí mezi 45. a 50. minutou vstřelil ještě tři branky a rozhodl o svém vítězství. U nás korigoval v 52. minutě Lochman na 7:2. Z Opočna jedeme tedy s porážkou, ale za předvedený výkon se rozhodně stydět nemusíme. Opočnu gratulujeme k vítězství v zápase a i v celé soutěži a do barážových bojů jim přejeme hodně úspěchů.

Komentář: Jiří Tuček, trenér:
V dnešním zápase jsme na ledě prvního celku rozhodně nebyli horším týmem, i když to podle výsledku nevypadá. Udělali jsme pár chyb a soupeř to dokázal vždy potrestat. Velká škoda neproměněných šancí, především v první půlce zápasu. V závěru utkání již bylo vidět, že soupeř je o lepším týmem, ale i tak jsem s tímto zápasem spokojený. Hráči bruslili, plnili taktické pokyny a na ledě nechali všechny síly. Všem hráčům děkuji a věřím, že nadstavbová část bude pro nás úspěšná.