Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


neděle 25. 1. 2015 od 17:00
7:6

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:5
Přesilovky: 1:2
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novotný J., Tomášek F., Špička J., Černý J., Libřický Z., Erban Z., Vaniš P., Janský L., Vik J., Kupka P., Pelcl K., Lochman A., Kouba A.
Střely 42:32 Diváci: 120

Po neúspěchu v pátečním domácím zápase, jsme chtěli naplno bodovat se Semechnicí. I přes počáteční gól domácích jsme rychle soupeře začali přehrávat a díky brankám Vika a Špičky jsme po první třetině vedli 1:2. Na začátku druhé části jsme ihned vstřelili branku a vedli jsme 1:3. Poté přišla řada neproměněných vyložených šancí a trestal soupeř. V 29. minutě a 34. minutě stav vyrovnal na 3:3, ale s tím se nesmířil Špička a v 38. minutě střelou od modré vymetl šibenici soupeřovi branky. Jenže vstup do třetí části vyšel lépe domácím a v 47. minutě jsme prohrávali 5:4. V 54. minutě jsme zakončil Erban přesilovou souhru a srovnal na 5:5. Jenže domácí v 57. minutě šli znovu do vedení. Už to vypadalo, že odjedeme s prázdnou, ale 45 vteřin před koncem dorazil Špičkovu střelu do brány Lochman, a tak se šlo do prodloužení. V něm jsme nejprve neproměnili šanci my a v zápětí se dostal do úniku domácí hráč. Ačkoliv zakončil a nebylo vůbec jasné, kde puk je, pan rozhodčí Karlík, i když se v tu dobu nacházel zhruba někde na modré čáře a k naší brance přijel s křížkem po funuse, tak nepochopitelně branku uznal. Veškeré naše protesty byli zbytečné, neboť rozhodčí měl jestřábí oko a celou situaci prý bezpečně viděl.

Komentář: Jiří Tuček, trenér:
Dnes jsme opět sehráli dobré utkání a naprosto zaslouženě si odvážíme aspoň jeden bod. Velmi nás mrzí neproměněné šance za stavu 1:3, protože si troufám tvrdit, že bychom soupeře definitivně zlomili. Nicméně prohrát takovýmto gólem je opravdu vrchol. Ani jeden z rozhodčích situaci neviděli a přesto branka platí. Myslím, že by si hlavní sudí měl zopakovat pravidla o uznávání gólu. I tak si tým zaslouží pochvalu a ukázalo se, že hrát se dá úplně s každým.