Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


čtvrtek 4. 12. 2014 od 19:30
6:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:1:5
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 1:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novotný J., Špička J., Kubálek J., Libřický Z., Šoula M., Lochman J., Janský L., Erban Z., Knížek T., Pátek Š., Vik J., Podzimek M., Kupka P., Lochman A., Kouba A., Lochman J.

Střely: 51:37 Diváci: 45

V dohrávce 9. kola jsme hostili tým z Hronova, který svými výsledky z posledních zápasů budil respekt. Ovšem byli jsme to my, kdo udeřil již v 1. minutě utkání. Do vedení nás dostal Podzimek. Pak jsme ale neudrželi tempo a hosté přebrali iniciativu a do konce první třetiny nám dali tři branky. Navíc ve 30. minutě zvyšovali již na 1:4 a s naší hrou to nevypadalo vůbec dobře. Paradoxně nás do sedla posadilo vyloučení domácího Knížka, kdy jsme dokázali díky Podzimkovi snížit na 2:4. Hra se výrazně změnila. Začali jsme být agresivní a všude o krok dříve. Do konce třetiny snížil ještě Lochman J. ml. Třetí třetina už patřila jenom nám. Postupně se trefili Erban, Vik a Kupka. Zápas jsme tedy obrátili v náš prospěch a získali důležité tři body. Poděkování patří i hrstce věrných fanoušků, kteří nás po celou dobu utkání povzbuzovali. Nutno vyzdvihnout i výkon trojice rozhodčích, kteří zvládli utkání na výbornou.

Komentář: Jiří Tuček, trenér
Dnešní utkání probíhalo, tak jak jsme očekávali. Soupeř hrál dobře a my jsme v první polovině zápasu nedokázali opět hrát co jsme měli. Pak se ovšem hra zlepšila a po důrazné domluvě na střídačce se hráči do soupeře zakousli. V druhé půlce už jsme byli jednoznačně lepší a odměnou nám bylo vítězství a důležité tři body. Hráče chci pochválit za předvedený výkon a věřím, že s touto hrou dokážeme v dalších utkáních bodovat.