Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


neděle 30. 11. 2014 od 16:30
4:7

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:5
Přesilovky: 3:1
Oslabení: 1:

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novotný J., Špička J., Kubálek J., Libřický Z., Šoula M., Janský L., Vaniš P., Kouba A., Podzimek M., Vik J., Řičař D., Kupka P., Erban Z., Knížek T., Pelcl K., Lochman A., Merka D.
Střely: 53:33 Diváci: 65

V nedělním utkání nás čekal poslední tým tabulky z Čestic, který své domácí zápasy hraje na zimním stadionu v Rychnově n.K. Věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého, protože domácí byli velmi dobře připraveni a bylo jasné, že budou chtít získat první vítězství v sezoně. První polovina zápasu patřila domácím. Ovšem i když třikrát vedli vždy se nám podařilo srovnat. My jsme se dostali do vedení v 38. minutě a po dvou třetinách jsme vedli 3:4. Domácí na začátku třetího dějiství vyrovnali na 4:4, ovšem nám se podařilo ve 47. minutě dostat do vedení a toto vedení už jsme si nenechali vzít. Zápas jsme tedy vyhráli 4:7 a odvezli jsme si důležité tři body. O našem vítězství rozhodla druhá půlka utkání, kterou jsme zvládli výborně a také tři proměněné přesilovky.

Komentář: Jiří Tuček, trenér
Za tento zápas bych chtěl tým pochválit, protože i navzdory špatnému začátku, dokázali vždy odpovědět a nakonec domácí tým přehrát.