Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


středa 26. 11. 2014 od 18:00
10:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:7
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 0:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Pokštefl J., Kouba Š., Tomášek F., Špička J., Kubálek J., Černý J., Janský L., Vaniš P., Erban Z., Knížek T., Pelcl K., Vik J., Řičař D., Kupka P., Lochman A., Kouba A., Merka D.
Střely: 58:20 Diváci: 60

Do utkání na ledě silného Opočna jsme chtěli vstoupit ze zajištěné obrany. Jenže opak byl pravdou a opět jsme se pokoušeli výborně bruslícího a technicky vybaveného soupeře přehrát. A tak v čase 12:32 svítil na časomíře hrozivý stav 5:0. Poté jsme začali dbát více na obranu a obrázek hry se zlepšil. Odměnou nám byla proměněná přesilová hra v 18. minutě, na jejímž konci stál úspěšný střelec Pelcl. V druhé třetině byla naše hra velmi soustředěná, a také jsme inkasovali pouze jeden gól a neproměnili několik slibných šancí. Ve třetí třetině jsme opět se pokoušel soupeře přehrát a ten tvrdě trestal. Čtyřmi góly nám uštědřil další příděl z opočenského ledu. Po závěrečné siréně byl stav 10:1 a opět se ukázalo, že naše hra hodně zaostává za takovýmito týmy.

Komentář: Jiří Tuček, trenér
Opět nás čekal zápas stejný jako se Semechnicí. Dobře bruslící soupeř, který je horkým adeptem na vítězství. My jsme ale zápas znovu nezvládli po taktické stránce. Stále nás trápí nedůraz, neplnění taktických pokynů a pořád máme pocit, že i soupeře jako je Opočno můžeme přehrát. Pokud nebudeme hrát, tak jak si řekneme před zápasem, tak budeme s těmito mužstvy prohrávat o parník, jako tomu je doposud.