Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


sobota 22. 11. 2014 od 16:30
5:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:12:6
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novotný J., Špička J., Tomášek F., Šoula M., Libřický Z., Kubálek J., Lochman J., Janský L., Erban Z., Vaniš P., Knížek T., Vik J., Řičař D., Kupka P., Lochman A., Kouba A., Lochman J., Merka D.

Střely: 44:35 Diváci: 40

V sobotním domácím zápase jsme hostili Jaroměř B, které překvapivě patřilo druhé místo v tabulce. Do soupeře jsme se zakousli hned od úvodních minut a i přes vedoucí branku hostí, jsme díky gólům Knížka, Vika, Říčaře a Kupky odcházeli do kabin s pohodlným náskokem 4:1. Ovšem v druhé třetině se soupeř nehodlal ještě vzdát a dvěma góly zdramatizoval utkání. Stav po 40 minutách byl 4:3. V závěrečné třetině jsme se především soustředili na obranu a když v 52. minutě Knížek zvýšil na 5:3 zdálo se že je o vítězi rozhodnuto. Jenže opak byl pravdou. Místo klidného dohrání přišel infarktový závěr. Kdy jsme za sedm minut posbírali celkem 10 trestných minut. Soupeř hrál celkem třikrát přesilovku 5 na 3. Naštěstí se mu podařilo využít jen jednu a díky skvělému závěru všech dotyčných na ledě, v čele s brankařem Novotným, jsme udrželi důležitou výhru 5:4. Spokojenost se třemi body je, jen doufám že do příštích utkání nás přijde podpořit větší množství diváků.

komentář: Jiří Tuček, trenér
Z dnešního utkání máme dvojí pocit. Za prvé musím hráče pochválit za předvedenou hru především v první třetině, kdy bruslili napadali a soupeře k ničemu nepustili. Ale posledních deset minut utkání bylo naprosto katastrofálních. Nedisciplinovanost, která nás provází sezonou nás klidně mohla připravit o vítězství. Hráči si musí uvědomit, že takto se nehraje. Se třemi body jsme spokojeni.