Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


neděle 9. 11. 2014 od 16:30
5:8

Statistiky zápasu

Vyloučení:9:7
Přesilovky: 3:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novotný J., Vaniš P., Tomášek F., Libřický Z., Šoula M., Černý J., Erban Z., Řičař D., Pátek Š., Vik J., Knížek T., Kupka P., Lochman J., Kouba A., Lochman A.

Střely: 39:39 Diváci: 60

V druhém domácím zápase jsme přivítali, loňského účastníka krajské ligy pardubického kraje, tým z Lanškrouna. Soupeř se do nás zakousl od první vteřiny, ale po chvíli se hra začala vyrovnávat. První třetina ukázala, že se bude hrát otevřený útočný hokej. Po první dvacetiminutovce svítil na ukazateli stav 2:3. Druhá třetina byla gólově ještě bohatší. Nejprve nám soupeř z Lanškrouna odskočil na 2:5, ale my jsme nesložili zbraně a postupně snižovali. Obrovská škoda, že nám necelé dvě minuty před koncem třetiny hosté odskočili na dvě branky. Po dvou třetinách byl stav 5:7. Ve třetí třetině jsme se snažili zápas ještě vyrovnat, ale i přes nespočet šancí jsme branku nevstřelili. V závěru zápasu jsme odvolali brankáře, ale dvě skvělé střely Tomáška od modré, jsme nedokázali dostat za hostujícího brankáře, a tak udeřil soupeř a stanovil konečný výsledek na 5:8.

Jiří Tuček, trenér týmu
Za dnešní zápas bych chtěl náš tým pochválit. I přes 8 obdržených branek jsme předvedli kvalitní výkon. Rozhodně jsme nebyli horším týmem, nicméně soupeř nás trestal za chyby, které jsme udělali v obranném pásmu. V dalším vývoji sezony se musíme zaměřit na obrannou činnost mužstva. Pokud se nám podaří eliminovat hrubé chyby, pak máme velkou šanci udělat dobrý výsledek a mít z naší hry radost.