Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 16. 2. 2014 od  
6:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:2
Přesilovky: 2:0
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Kostka V., Lochman J., Špička J., Mareček P., Mádle J., Sedláček M., Stříteský L., Dostál P., Podzimek M., Polák J., Hloušek M., Kudr J., Bohdanecký J., Drašnar J., Tuček J.


Střelba: 30:20 Diváků: 120 Rozhodčí: Veinfurter - Karous, Schánil

Po úvodním oboustranném oťukávání jsme z první vážnější střely otevřeli skóre v utkání po akci Podzimka, který si od levého mantinelu vyjel do střelecké pozice na kruhu a jeho střelu zastavila až síť za brankářem Karbanem. V dalším průběhu této třetiny se hrál neurovnaný hokej z obou stran, bez výraznějších akcí. V 17. minutě jsme se dostali do dvoubrankového vedení, paradoxně ve vlastním oslabení, když na modré vybojoval puk Dostál a brejk 2 na 1 vzal na sebe a nadvakrát překonal ležícího brankáře hostí.
V prostřední části se hra v poli vyrovnala a i Lochman v domácí brance se měl co otáčet. Ve 25. minutě se hosté dočkali snížení při signalizovaném vyloučení domácího hráče a závaru ve třetině. To zůstal mezi kruhy volný Zmítko a trefil přesně horní růžek Lochmanovi branky. Vzápětí si velký tlak v útoku vytvořila třetí pětka domácích, puk do branky nedotlačili, ale vynutili si první přesilovku domácího týmu. Tu zakrátko proměnil ve třetí branku Dostál, když zužitkoval Stříteského nabídku před branku a prostřelil z blízkosti Karbana. Ve 28. minutě se v oslabení do úniku dostala hned trojice domácích hráčů, ale svoji akci překombinovala. V polovině utkání zachránila domácí tyčka a poté dorážku hostujícího hráče zázračně zlikvidoval svojí lapačkou Lochman. Asi klíčový zákrok večera protože v této chvíli byli hosté více než vyrovnaným soupeřem.
V úvodu třetího dějství našel Polák před brankou volného Tučka, ale ten branku přestřelil. V 50. minutě se do úniku dostal agilní Podzimek, ale svůj výpad zakončil střelou těsně mimo tři tyče. Uklidňující branka tak padla až v 53. minutě při signalizované výhodě, když Lochmanovu střelu z kruhu tečoval hostující obránce mimo dosah brankáře. Za další tři minuty na ukazateli skóre svítil stav 5:1, to se do útoku vydal Mareček a jeho nabídku před branku zužitkoval střelou mezi nohy gólmana Stříteský. V 57. minutě byl vyloučen teprve druhý hostující hráč a i tuto přesilovku jsme využili, když Kostkovu střelu od modré dorazil na brankovišti Podzimek. Další branka již nepadla a tak jsme se v předposledním domácím utkání konečně dočkali tříbodového vítězství.

Petr Luštinec, trenér mužstva:
Dnešní utkání poslední naděje jsme zvládli, ale vítězství se nerodilo hladce. V první neurovnané třetině jsme získali dvoubrankové vedení, ale ve druhé třetině jsme v polovině utkání polevili a jen se štěstím uchovali dvoubrankový náskok. Závěrečná část již byla o poznání lepší a v poslední desetiminutovce jsme se dokázali prosadit i střelecky a udělat první z kroků k záchraně.