Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 2. 2. 2014 od  
10:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:1
Přesilovky: 0:2
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Petrů P., Kostka V., Lochman J., Podzimek M., Libřický Z., Kulhánek J., Sedláček M., Kudr J., Dostál P., Stříteský L., Drašnar J., Tuček J., Kosina O., Kastner L., Hlavatý P., Drašnar T.

Střelba: 35:24 Diváků: 268 Rozhodčí: Svoboda - Havelka, Janovský

Domácí favorit se ujal vedení z první akce, když se za zády obránců objevil najetý Luštinec a trefil se přesně pod horní tyčku Lochmanovi branky. Ve 2. minutě se stejná akce opakovala, ale tentokrát Lochman vytěsnil ramenem puk nad. Poté jsme zlepšili pokrývání hráčů ve středním pásmu a hráli s domácím týmem vyrovnanější partii. Bohužel pouze do 15. minuty, kdy se střelec úvodní branky prohnal okolo obránce a zvýšil na 2:0. Vzápětí jsme byli potrestáni za příliš mnoho hráčů na ledě a domácí tuto výhodu zužitkovali, když mezi kruhy volný Zítka nedal hostujícímu brankáři šanci. V 18. minutě bylo o vítězi utkání jasno, to když dostal v předbrankovém prostoru příliš volnosti Perutek a zvýšil na 4:0.
Pátou brankou v utkání ve 25. minutě dokončil hattrick domácí Luštinec a ukončil tak Lochmanovo působení v brance. Do branky se postavil Petrů, ale ani on nemohl zabránit brankostroji domácích. Hned ve 27. minutě ho přivítal svým nahozením od modré Kozák a jeho střela skrze hráče zapadla přesně k tyčce - 6:0. V polovině utkání se při signalizované výhodě zmocnil puku ve středním pásmu domácí Veselý a nikým neatakován si v poklidu dojel až do zakončení ve kterém vykoupal gólmana a zvyšoval již na 7:0. Ve 34. minutě byl vyloučen Lochman a vzápětí i brankář Petrů a domácí měli více než minutovou přesilovku 5 na 3, ale tu jsme bezchybně ubránili.
V závěrečné části Kosinovo vyloučení potrestal Šimoníček a ve 43. minutě zvyšoval na 8:0. Pak jsme se konečně k několika akcím dostali i my a ve 49. minutě dočkali i brankové radosti, to si z rohu vyjel do střelecké pozice Dostál a bekhendovou střelou prostřelil Exnera v brance domácího týmu. V 51. minutě zachytili domácí naše vyhození na modré a následnou kombinaci zakončoval do prázdné opět Šimoníček. Vzápětí unikajícího Luštince zahákoval Lochman a následovalo trestné střílení, které ale domácí střelec neproměnil. Diváky vyzývanou desítku dokončil v 58. minutě opět za zády obrany najetý domácí hráč, tentokrát Chytráček a svůj výpad zakončil povedeným blafákem.

Petr Luštinec, trenér mužstva:
Ve slušně hraném utkání nebylo o vítězi po první třetině pochyb. Domácí hráči v rozmezí 15. až 18. minuty třikrát skórovali a poté zcela opanovali dění na ledě. Domácí se hokejem bavili a přehrávali nás ve všech směrech. Dnes jsem u mužstva postrádal pohyb, bojovnost a zarputilost, bez čehož se s týmem jako je Trutnov hrát nedá.