Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 26. 1. 2014 od  
2:6

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:5(navíc Rejzek, Dostál (TE) OT, Tondr (JIC) 5+OK)
Přesilovky: 1:3
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů T., Lochman P., Lochman J., Kostka V., Sedláček M., Podzimek M., Libřický Z., Stříteský L., Dostál P., Rejzek D., Kosina O., Tuček J., Kudr J., Bohdanecký J., Drašnar J., Drašnar T.


Střelba: 33:33 Diváků: 65 Rozhodčí: Pahulák - Karlík, Votroubek

Od úvodního vhazování se tlačili hosté do zakončení a domácí tým přehrávali. Jejich tlak byl zúročen v 7. minutě brankou Nového, který svůj výpad ze středního pásma po pravém křídle zakončil pod horní tyčku Petrů branky. Následně se dostal do brankového zakončení T. Drašnar, ale jeho střelu vytěsnil brankář hostí nad horní tyčku. První vyloučení v zápase ukončil svojí střelou od modré volný Tondr a zvyšoval na 0:2. V 11. minutě se do zakončení prodral Dostál, ale do opuštěné branky v tísni zakončit nedokázal. Ve 20. minutě se hosté dostali po šťastném odrazu puku do přečíslení 3 na 1 a toto brankově využil Kysela.
Do druhé třetiny nahradil v domácí brance Tomáše Petrů zkušenější Petr Lochman, ale hlavně tým před ním produkoval o poznání lepší hokej. Po několika promarněných šancích jsme měli ve 33. minutě výhodu o dva muže, kterou jsme sice neproměnili, ale již klasickou přesilovku ukončil po rychlé akci ze středního pásma střelou pod horní tyčku Kudr a snížil na 1:3. Ve 35. minutě akce první útočné trojice skončila pouze na brankové čáře a pár centimetrů chybělo ke zdramatizování utkání.
Ve třetí části jsme v úvodu opět promarnili dvě brankové šance, když tváří v tvář s hostujícím brankářem neproměnili své šance oba bratři Drašnarovi. A tak přišel zákonitý trest, to si za záda obránců najel Krupka a svůj výpad zakončil nechytatelně pod horní tyčku Lochmanovi branky. V závěrečné desetiminutovce přibylo na ledě nervozity a také několik oboustranných vyloučení. Hosté v 53. minutě využili výhodu přesilovky a zvyšovali Hladíkem na 1:5. V 59. minutě po dalších vyloučení a hře 3 na 4 prosadil na brankovišti kapitán hostí Weiss a následně stanovil konečný účet utkání svojí brankou Bohdanecký, když do prázdné uklízel pobídku od Stříteského. Ten byl v předchozí akci zastaven vrhnutou holí hostujícího hráče, ale pan rozhodčí nepochopitelně trestné střílení nenařídil. To nic ale nemění na faktu, že si hosté zaslouženě odvezli všechny body.

František Tomášek, trenér mužstva:
V úvodní třetině nás hosté přehrávali a zaslouženě se dostali do vedení, když proměnili své šance po našich hrubých chybách. Střídáním brankářů jsme chtěli dát mužstvu impuls, což se povedlo a ve druhé třetině jsme byli jičínskému celku vyrovnaným soupeřem. Ve třetí části jsme neproměnili řadu tutovek a hosté následně v přesilovkách definitivně rozhodli.