Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 19. 1. 2014 od  
1:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:9:9(navíc Bujňák a Ježík (JAR) OT)
Přesilovky: 0:2
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Kostka V., Lochman J., Libřický Z., Mádle J., Sedláček M., Stříteský L., Dostál P., Podzimek M., Polák J., Drašnar J., Rejzek D., Kosina O., Tuček J., Dušánek J., Lochman P.


Střelba: 29:36 Diváků: 85 Rozhodčí: Machač - Brandejs, Hidvéghy

V úvodu utkání se do prvních náznaků šancí i zásluhou přesilové hry dostali hosté, ale Lochmana v domácí brance moc neohrozili. Domácímu týmu se naskytla první vážnější příležitost v 8. minutě v přesilovce, ale v rozhodující chvíli přeskočil Rejzkovi kotouč přes hokejku. Ve 12. minutě zamkla třetí formace domácích hosty ve třetině. Tučkovo nahození od mantinelu vyrazil Vacek přímo k volnému Kosinovi a ten v koncovce nezaváhal a otevřel skóre utkání. Poté se na ledě přiostřilo a viděli jsme řadu oboustranných vyloučení ze kterých vyplynula naše dlouhotrvající přesilovka 5 na 3. Spousta střel a dorážek bohužel brankou neskončila.
Ve druhé třetině hosté přidali na pohybu a častou střelbou zaměstnávali Lochmana. Ten odolával až do 31. minuty, kdy jej při oslabení 3 na 5 překonal dorážkou z brankoviště Křepinský. Ve 34. minutě jsme měli další výhodu o dva muže v poli, ale do pořádného zakončení jsme se nedostali a tak po nervózní druhé třetině svítil na ukazateli stav 1:1.
Ve třetí části pokračoval souboj obou týmů o vedoucí branku. Ve 44. minutě jsme přestáli oslabení po vyloučení Rejzka, ale v dalším oslabení již inkasovali. To se v 50. minutě panu rozhodčímu nelíbil souboj Kostky před brankou a vyloučil ho. Do hry se mohl vrátit po 7 vteřinách, kdy hned po vhazování střílel přesně do horního růžku od modré Ježík. Naděje na srovnání svitla domácímu týmu v 58. minutě při vyloučení Pekárka, ale dnes nám přesilovky moc nešli. V poslední minutě jsme se odhodlali ke hře bez brankáře, ale bez úspěchu a naopak po vhazování ve středním pásmu se do prázdné branky 3 vteřiny před koncem trefil Hrabica.

Petr Luštinec, trenér mužstva:
V nervózním utkání jsme moc pohledných akcí neviděli, byl to boj s řadou nepřesností, kdy puk odskakoval od hokejek hráčů. V první třetině jsme se ujali vedení, které jsme měli potvrdit v dlouhotrvající přesilovce 5 na 3. Tu jsme ale trestuhodně prohospodařili a od druhé části měli střeleckou převahu na své straně hostující hráči. Oni svoji výhodu o dva muže proměnili ve vyrovnávací gól, my jsme se v přesilovkách na nic nezmohli a to rozhodlo o zisku bodů.