Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 12. 1. 2014 od  
4:5

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:4
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Kostka V., Lochman J., Mádle J., Sedláček M., Kulhánek J., Stříteský L., Smutný L., Podzimek M., Polák J., Drašnar J., Rejzek D., Kosina O., Tuček J.


Střelba: 37:35 Diváků: 160 Rozhodčí: Svoboda - Šmika, Votroubek

Od úvodního vhazování se do zakončení tlačili především hosté, ale bez výraznější brankové šance. Naše první střela přišla až na sklonku 4. minuty, ale také bez úspěchu. V největší domácí šanci první třetiny se objevil v 11. minutě mezi kruhy úplně volný Smutný, ale jeho střela skončila pouze ve výstroji brankáře Kudrny. Oba týmy se potýkali s nepřesností a tak jsme v první dvacetiminutovce branku neviděli.
To druhá třetina byla na šance a branky bohatější. Hned ve 22. minutě se ze středního pásma dostal do úniku Smutný, který zakončil nekompromisně a hlavně přesně k pravé tyčce - 1:0. V další minutě se do přečíslení 3 na 2 dostal domácí tým a Drašnar z vrcholku levého kruhu prostřelil Kudrnu podruhé. Ihned po vhazování se před branku Lochmana natlačili hosté a na brankovišti se prosadil Šafář a snížil na 2:1. Za další minutu bylo vyrovnáno, to se opět z brankoviště prosadil svým důrazem Hornyš. Střelecká přetahovaná pokračovala v polovině utkání, nejdříve jsme ve 30. minutě dokázali proměnit přesilovou hru při vyloučení hronovského Johna. Mádle na modré nic dlouho nevymýšlel, zápěstím nahodil kotouč na branku a před brankářem lehce tečoval Drašnar mimo dosah hostujícího brankáře. Následně byl vyloučen první domácí hráč Kosina, ale gól jsme viděli opět v hronovské svatyni. To se do druhého brejku v zápase dostal Smutný, který tentokrát proměnil povedeným bekhedovým blafákem. Ve 34. minutě se hosté dostali opět na kontakt, když se po objetí Lochmanovi branky takřka z brankové čáry prosadil hostující kapitán Hubáček. Nadále pokračoval hokej nahoru dolů, který se přítomným divákům musel líbit. Ve 38. minutě se do přečíslení dostala dvojice Polák s Podzimkem, ale střela druhého jmenovaného skončila na betonu Kudrny. Ve 40. minutě jsme hráli druhé oslabení při vyloučení Drašnara a zase se dostali do brejkové akce, ale atak dvojice Stříteský, Smutný brankou neskončil.
V nástupu do třetího dějství jsme s patřičnou dávkou štěstí přestáli dohrávanou přesilovku a následný závar před brankou Lochmana. Hronovský tým se usilovně snažil o vyrovnání a často zaměstnával domácího brankáře, který ale dnes působil jistým dojmem a držel naděje na tříbodové vítězství. Domácí akce zase zastavoval hostující Kudrna a tak zápas dospěl do hektické koncovky. V té se v čase 58:32 nechal vyloučit Drašnar, hosté si vzali oddechový čas a poté hráli přesilovku 6 na 4. Tu v čase 59:28 dokázal z předbrankového prostoru využít Mlateček a srovnal tak na 4:4.
V prodloužení se oba týmy soustředili na hru bez chyby a tak zápas dospěl až do samostatných nájezdů, stejně jako v předlešlém utkání s hronovským týmem. Jako první se rozjel Hubáček, zvolil stejné zakončení jako v minulých nájezdech a i tentokrát nezaváhal. A protože další nájezdníci svoje pokusy brankově nezakončili, tak si druhý bod odváží hosté.

Petr Luštinec, trenér mužstva:
Dnes jsme sehráli další utkání s týmem z čela tabulky ve kterém jsme rozhodně nebyli horším týmem. Na tři body to ale nestačilo i když nám dnes k vítězství scházelo pouhých 32 vteřin. To se při hře bez brankáře a při přesilové hře přeci jen hostující tým brankově prosadil a srovnal na 4:4. V prodloužení oba týmy mysleli spíše na obranu a tak jsme opět s hronovským soupeřem viděli loterii samostatných nájezdů, ve které byl jediným úspěšným exekutorem hronovský kapitán Hubáček.