Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 8. 1. 2014 od  
3:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:6(navíc Šejnoha (NAC) OT)
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Petrů P., Lochman J., Kostka V., Mádle J., Podzimek M., Smutný L., Dostál P., Kudr J., Stříteský L., Drašnar J., Polák J., Kosina O., Tuček J., Bohdanecký J.

Střelba: 42:31 Diváků: 150 Rozhodčí: Padevět - Schánil, Řezníček

Do zápasu na ledě lídra tabulky jsme nevstoupili nejlépe, hned v prvním střídání se domácí dostali dvakrát zcela nepokryti tváří v tvář s brankářem Petrů a druhou šanci dokázal proměnit ve vedoucí branku v čase 0:24 mezi kruhy volný Petr. Ve 2. minutě měl vyrovnání na své holi Smutný, ale z bezprostřední blízkosti skončila jeho dorážka vysoko nad. Co se nepovedlo Smutnému, to se zdařilo Polákovi, když po závaru ve třetině domácích a důrazu před brankou Navrátila srovnal na 1:1. V dalším průběhu třetiny jsme viděli řadu příležitostí domácího týmu, kdy se dostávali do přečíslení, ale v koncovce byli bezzubí, nebo zasáhl spolehlivý Petrů. Ve 20. minutě jsme ve vlastním oslabení zahrozili rychlým výpadem dvojice Dostál, Smutný ale také bez brankového užitku.
V nástupu do druhé třetiny jsme i přes spršku střel přestáli oslabení, kdy největší šance domácích se otřela o boční konstrukci branky. Méně štěstí jsme měli ve 30. minutě, kdy se Hendrichova střela odrazila od brusle Šejnohy a doputovala za záda hostujícího brankáře. V následující minutě bylo opět vyrovnáno, to se od vlastní modré po levém křídle rozjel dnes v obraně hrající Podzimek a svůj výpad zakončil nechytatelně do horního růžku domácí branky.
Do třetího dějství jsme vstoupili v přesilovce, ale v největší šanci mezi kruhy volný Kudr neposedný puk poslal vysoko nad branku. Ve 45. minutě si v oslabení zopakovala svůj únik dvojice Dostál, Smutný ale ani tentokrát Navrátila nepřekonali. A tak udeřilo na druhé straně, kdy střelu od modré na brankovišti dorazil s patřičnou dávkou štěstí Hradecký. Celá třetí třetina byla poznamenaná častým vylučovánímm na obou stranách, ale ani přesilovky již změnu ve skóre nepřinesly. V samotném závěru jsme i v oslabení zkusili hru bez brankáře a dostali se do zakončení, ale paní Štěstěna nám nakloněna nebyla a vyrovnání jsme se nedočkali.

Petr Luštinec, trenér mužstva:
Za předvedený výkon na ledě lídra tabulky bychom si asi i nějaký bod zasloužili, ale na zásluhy a kdyby se nehraje. Domácí tým byl o jednu branku šťastnější a tak bere body do tabulky on. Jinak jsme v první třetině viděli řadu přečíslení dva na jednoho a to na obou stranách kluziště a jen dobré postavení brankářů a nepřesná koncovka hráčů znamenala, že stav byl pouze 1:1. V dalším průběhu již obě mužstva bránila zodpovědněji a tak vyložených šancí ubylo. Po druhé opět vyrovnané třetině domácí rozhodly o výsledku dorážkou na brankovišti v přesilovce, zatímco my se k těmto dorážkám většinou nedostáváme a i to nám chybí k zisku bodů.