Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 5. 1. 2014 od  
4:7

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:9
Přesilovky: 2:1
Oslabení: 1:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Kostka V., Lochman J., Mádle J., Libřický Z., Souček D., Stříteský L., Smutný L., Podzimek M., Polák J., Drašnar J., Kosina O., Kastner L., Hlavatý P., Tuček J.


Střelba: 23:35 Diváků: 145 Rozhodčí: Machač - Brandejs, Pechánek

V úvodu utkání oba týmy hráli ze zabezpečené obrany se snahou vyvarovat se chyb. Do většího tlaku se dostali hosté v 7. minutě při první přesilovce utkání při vyloučení Kostky. Toto oslabení jsme i s patřičnou dávkou štěstí přestáli, ale v 11. minutě šli favorizovaní hosté do vedení, když nahrávku zpoza branky zužitkoval volný Veselý. V dalším průběhu třetiny byli aktivnější hosté, ale Lochmana v domácí brance překonat nedokázali.
Ve druhé třetině jsme sledovali pokračující boj o střední pásmo a také střeleckou přetahovanou. Nejdříve ve 25. minutě trutnovský Zelenka rozezvučel tyčku domácí branky, poté jsme hráli krátce po sobě dvě přesilové hry a tu druhou dokázali proměnit ve vyrovnávací gól. Dvojice juniorů roztočila kolotoč ve třetině hostí a Hlavatý z levého kruhu poprvé prostřelil Škopa v trutnovské brance. Z vyrovnaného stavu jsme se neradovali dlouho, ve 29. minutě vrátil hostům vedení střelou pod horní tyčku Zelenka. Za další minutu zaváhání domácích při založení útoku okamžitě potrestal Veselý a zvyšoval na 1:3. V polovině utkání usedl na trestnou lavici Zelenka a jeho návrat uspíšila rychlá akce dvojice Stříteský a Smutný, kdy druhý jmenovaný snižoval na 2:3. Ve 34. minutě při vyloučení Kastnera vybojoval ve středním pásmu puk Smutný a předložil ho na najetého Podzimka, který svojí střelou pod horní tyčku vyrovnal průběžný stav na 3:3. Ve 37. minutě zakončoval svůj výpad Chytráček střelou od modré čáry, kterou lehce tečoval domácí obránce mimo dosah brankáře Lochmana a opět strhl vedení na hostující stranu.
V závěrečné části hry se 47. minutě opět prosadil Chytráček po rychlé souhře a přečíslení domácí obrany a za další dvě minuty dokonal hattrick Veselý, když využil zbytečnou ztrátu puku domácích za vlastní brankou. O zdramatizování stavu se v 57. minutě postaral svojí bombou přesně do horního růžku branky Lochman, čímž využil přesilovou hru. Za další minutu se do úniku dostal trutnovský Šimoníček, byl faulován a následně bylo nařízeno trestné střílení, které zakončit nedokázal. V poslední minutě byl vyloučen hostující Vaněk, domácí si vzali oddechový čas a poté zkusili hru bez brankáře, ale byl to Šimoníček, který vybojoval puk a do prázdné branky stanovil konečný účet zápasu.

Petr Luštinec, trenér mužstva:
Do utkání jsme vstoupili s cílem držet střední pásmo a pokusit se favorita utkání co nejvíce potrápit. To se víceméně podařilo a jsem rád, že jsme si v určitých částech utkání dokázali, že se dá hrát s každým a že náš výkon snad bude mít i po vánoční přestávce vzestupnou tendenci. Jinak dnes jsme narazili na silný tým, který byl produktivnější a dokázal potrestat naše chyby kterých se stále dopouštíme a zaslouženě zvítězil.