Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 18. 12. 2013 od  
2:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:5
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Lochman J., Kostka V., Mádle J., Podzimek M., Stříteský L., Smutný L., Kudr J., Polák J., Dostál P., Drašnar J., Drašnar T., Tuček J., Erban Z.


Střelba: 45:23 Diváků: 120 Rozhodčí: Samek - Janovský, Řezníček

Po minutě ticha za zesnulého předsedu ing. Zdeňka Třešku bylo utkání zahájeno úvodním domácím tlakem, ale byli to hosté, kteří z první akce ve 2. minutě skórovali, když svůj únik zakončil Slabý. Domácí se nadále tlačili do zakončení, ale v 10. minutě hosté využili chybnou rozehrávku ve středním pásmu a Nádvorník zvyšoval na 0:2. O snížení se postarala třetí formace domácích, když se na brankovišti důrazem prosadil Erban. Vyrovnání měl na své holi ve 13. minutě Smutný, ale při vlastním oslabení trefil pouze tyčku Dresslerovi branky.
Celá druhá třetina se nesla ve znamení trvalé převahy domácích a jejich snahy o vyrovnání. Nejblíže měl k tomuto Tuček ve 31. minutě, ale z brankové čáry uklidit puk do volné branky zcela nepochopitelně nedokázal. Ujala se až akce těsně po ukončení přesilovky, kdy se střelou z vrcholku kruhu pro vhazování trefil Lochman.
V závěrečné části hry jsme viděli opět hru takřka na jednu branku. Domácí se hnali za třemi body, hosté se často jen za pomocí zakázaných uvolnění bránili, ale byli to právě oni, kteří v 53. minutě šli do vedení. To střílenou nahrávku od mantinelu před branku tečoval mimo dosah brankáře Lochmana hostující Kollman. Závěrečná domácí power-play i přes několik nadějných akcí již změnu skóre nepřinesla.

Petr Luštinec, trenér mužstva:
Zlepšený výkon celého mužstva bohužel k bodům opět nevedl. Hostující tým jsme celý zápas přehrávali, ale velmi slabá produktivita je naším dlouhodobým problémem. Hosté se v první třetině dostali do dvou šancí a vedli 2:0. Hráči to ale tentokráte nezabalili a snažili se utkání otočit. Co je nám platné, že jsme novopacký tým přestříleli 45:23, když z řady tutovek nejsme schopni vstřelit gól. Děkuji věrné hrstce fanoušků za jejich podporu, která byla dnes i slyšet.