Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 10. 11. 2013 od  
1:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:3:4
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Kulhánek J., Souček D., Libřický Z., Sedláček M., Lochman J., Špička J., Stříteský L., Hlavatý P., Podzimek M., Bohdanecký J., Smutný L., Erban Z., Kosina O., Drašnar J., Tuček J.


Střelba: 36:39 Diváků: 155 Rozhodčí: Svoboda - Karlík, Šmika

Druhou čtvrtinu soutěže jsme zahájili utkáním s hronovským týmem a poprvé v sezóně na tři kompletní útoky. V úvodu utkání jsme nevyužili dvouminutovou přesilovku při vyloučení Šafáře, ale dobrým pohybem si vynutili další faul, který ve 12. minutě potrestal Libřický, když na modré zachytil pokus o vyhození a poté prostřelil clonu před brankářem Kudrnou. V rychlém tempu odehraná třetina přinesla více střeleckých příležitostí na domácí straně, ale bez dalšího využití.
Druhá část hry patřila jednoznačně hostujícímu týmu, který přidal na rychlosti a svým napadáním způsoboval domácímu týmu problémy při rozehrávce z vlastního pásma. Ve 26. minutě jsme s vypětím všech sil přestáli oslabení při vyloučení střelce úvodního gólu, poté propadli na útočné modré a hostující hráči se hnali do úniku tří na jednoho obránce. Branka z toho nepadla a z protiútoku střílel z dobré pozice nad Erban. Ve 32. miutě jsme nezachytili rychlou kombinaci trojice hronovských útočníků a zakončující Hubáček nedal Lochmanovi v brance domácího týmu šanci na úspěch a srovnal stav na 1:1. Ve 33. minutě strhnul vedení na stranu hostí střelec Táborský, když ve středním pásmu vystihl křížný pas Součka z hloubi obraného pásma a od modré tvrdou a hlavně přesnou střelou k tyčce rozvlnil síť za zády Lochmana. Domácím jakoby docházeli síly, forčeking již nefungoval jako v první třetině a pouze zákroky brankáře Lochmana držely naději na dobrý výsledek.
V závěrečné dvacetiminutovce jsme sledovali opět vyrovnaný souboj obou mužstev, kdy jsme se dostali k několika nadějným závarům před Kudrnovou brankou, ale bohužel bez brankového zakončení. Napadání v útočném pásmu znamenalo také několik přečíslení při rychlých výpadech hostí, ale také oni si v zakončení brankově neporadili. V čase 58:20 jsme si vzali čas na poradu mužstva a odhodlali se k odvolání brankáře. Bohužel k vážnějšímu ohrožení branky jsme se nepropracovali a naopak se k puku dostal Hubáček, předložil jej zcela volnému Vítkovi a ten již bez problémů zavěsil do opuštěné klece.

Petr Luštinec, trenér mužstva:
V dnešním utkání jsme předvedli úplně jiný výkon, než v prvním utkání na hronovském ledě, bohužel to k bodům nevedlo. V první a třetí třetině jsme předváděli hokej, kterým bychom se chtěli prezentovat. Rychlý přístup k rozehrávajícím hráčům bude dělat problémy každému mužstvu a je škoda, že jsme tuto hru nedokázali produkovat po celý zápas. Ve druhé třetině jsme přestali být aktivní směrem dopředu a to hronovský tým potrestal, otočil stav ve skóre a v poslední třetině svůj náskok zkušeně hlídal. Závěrečný pokus při power play k vyrovnání nevedl a naopak jsme potřetí inkasovali do opuštěné branky.