Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 30. 10. 2013 od  
5:8

Statistiky zápasu

Vyloučení:2:2
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů P., Souček D., Kostka V., Kulhánek J., Špička J., Tomášek F., Stříteský L., Smutný L., Polák J., Kosina O., Drašnar J., Podzimek M., Hlavatý P., Knížek T., Luštinec P.


Střelba: 25:40 Diváků: 95 Rozhodčí: Martinek - Brandejs, Antalík

Do zápasu vstoupili oba týmy opatrně a první střelu na branku jsme viděli až na sklonku 3. minuty, Petrů v domácí brance chytá. V 5. minutě šli hosté do vedení, když střela vedle se odrazila od mantinelu přímo na hůl Veselého a ten uklidil puk do sítě. V 7. minutě jsme vyprodukovali chybu při založení útoku a tu okamžitě potrestal opět Veselý, když se bekhendem trefil přesně do horního růžku. V 19. minutě jsme zaznamenali branky na obou stranách. Nejdříve si vlastní střelu vedle dojel a dorazil Chytráček a následně puk v rohu útočné třetiny vydoloval Polák a předložil ho před branku volnému Smutnému, který střelou nad lapačku brankáře Vicha poprvé rozvlnil síť hostující branky.
Také druhá třetina se nesla v duchu té první, hosté se často dostávali do zakončení a domácí tým byl pod trvalým tlakem. Ve 25. minutě se z tohoto tlaku narodila čtvrtá branka v domácí síti, když před brankou volný Chytráček zvyšoval na 1:4. O snížení náskoku se ve 27. minutě postarala dvojice Kostka a Polák, když výpad Kostky zablokovala hostující obrana přímo na hůl Poláka a ten z pravého kruhu uklidil puk do sítě. Uklidňující náskok hosté získali ve 29. minutě po střele Maška z kruhu pro vhazování, která propadla zkrze výstroj brankáře Petrů za brankovou čáru. V závěru třetiny jsme se několikrát dostali na dostřel branky také my, ale byli to trutnovští, kteří okamžitě využili rychlý výpad od vlastní modré a Luštinec zvyšoval na 2:6.
V závěrečné třetině se hrál hokej nahoru dolů, kdy hosté vědomi si svého náskoku trochu povolili ve své koncentraci a i domácí se tak dostávali k zakončení. Ve 45. minutě zvyšoval na 2:7 svojí druhou brankou Luštinec a vzápětí snižoval po rychlé souhře Drašnar na 3:7. V 53. minutě jsme využili přesilovou hru, když nejistého Vicha překvapil svojí střelou od modré po zemi Kostka. O zdramatizování utkání se postaral v 59. minutě opět Kostka, když po vyhraném vhazování v útočné třetině vymetl horní růžek branky. Bohužel za další půl minutu se v tandemu nepokrytý Perutek trefil přesně a stanovil tak konečnou podobu výsledku.

Petr Luštinec, trenér mužstva:
Ve velmi slušně hraném utkání jsme první dvě třetiny hráli se zbytečným respektem a byli pod palbou favorizovaného týmu. Zlepšení přišlo v závěrečné části, kdy jsme hlouběji napadali rozehrávku soupeře a častěji ohrožovali brankáře hostí, ale na zvrat výsledku bychom potřebovali vyprodukovat méně chyb v obranné třetině a zlepšit produktivitu.