Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 27. 10. 2013 od  
8:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:5
Přesilovky: 1:2
Oslabení: 0:1

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Petrů P., Lochman J., Kostka V., Sedláček M., Stříteský L., Podzimek M., Smutný L., Polák J., Kosina O., Drašnar J., Bohdanecký J.

Střelba: 42:31 Diváků: 205 Rozhodčí: Padevět - Schánil, Šmika

Domácí tým od úvodního vhazování potvzoval dobrou formu z posledních zápasů a do vedení se dostal již v 8. minutě, Dušičkovou dorážkou střely od modré. V 11. minutě měl šanci na vyrovnání Drašnar, ale jeho střela po rychlém výpadu těsně minula horní tyčku a vzápětí šli domácí do dvoubrankového náskoku, když jsme propadli za brankou a puk se dostal před zcela volného Kyselu, pro kterého nebyl problém zakončit.
V nástupu do druhé třetiny jsme inkasovali potřetí, když po několika vteřinách dokázali domácí proměnit svoji první přesilovku zápasu. Střela Anděla od modré skrze clonící hráče zapadla přesně k tyčce Lochmanovi branky. Ve 30. minutě jsme měli šanci na snížení, to se do zakončení dostávali osamoceni Smutný s Podzimkem, ale domácí obránce stihl dobruslit a do střely vložit hůl a vytěsnit ji do ochranné sítě. Po řadě šancí na obou stranách přišlo ve 33. minutě trochu přísné vyloučení Drašnara a domácí proměnili i druhou početní výhodu, kdy střela od modré byla dobře zablokována, ale bohužel přímo na hůl Kysely a ten do odkryté části branky zvyšoval na 4:0. Pátá branka do Lochmanovi sítě padla ve 36. minutě dokonce při třebechovické přesilovce, kdy se po výpadu 2 na 1 trefil Tondr. Do branky šel Petrů, ale ani on brankostroj domácích nezastavil. Ve 37. minutě zvyšoval na 6:0 Nový, když se mu střela vedle branky od mantinelu odrazila zase přímo na hůl. V závěru třetiny jsme měli výhodu přesilovky 5 na 3, tu jsme sice neproměnili, ale při hře 5 na 4 pouhé 3 vteřiny před druhou sirénou Kostkova střela z prostoru mezi kruhy propadla skze výstroj domácího brankáře za brankovou čáru.
V závěrečné části se nejdříve do zakončení dostal Smutný, ale sám před brankářem zakončoval pouze do jeho výstroje a z následného protiútoku zazvonila horní tyč Petrů branky. Od 45. minuty jsme úspěšně přestáli celé dvě minuty dvojnásobného vyloučení a v 52. minutě viděli i pohlednou kombinaci na jeden dotek a Bohdaneckého zakončení do prázdné branky a snížení na 2:6. Bohužel síly deseti hráčů do pole na více již nestačily a naopak domácí v závěrečné pětiminutovce ještě navýšili skóre. Nejdříve se v 57. minutě dostala do nevídaného přečíslení hned čtveřice hráčů proti osamocenému gólmanovi, který Weiss brankově zakončil a za další minutu dokončil zkázu střelou z prostoru mezi kruhy zcela volný Starý.

Josef Lochman, hrající asistent trenéra:
Ve slušně hraném utkání jsme v deseti lidech moc šancí na nějaký úspěch neměli. O výsledku se definitivně rozhodlo ve druhé třetině, kdy se k domácím hráčům odrážely veškeré puky a nám postupně docházely síly a nestíhali jsme pokrývat hráče před brankou. Myslím, že ve více hráčích bychom dokázali s domácím týmem odehrát důstojnější zápas a konečný výsledek je pro nás trochu krutý.