Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 23. 10. 2013 od  
1:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:7(navíc Plecháč V. (NPA) 10 min. OT)
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů P., Souček D., Tomášek F., Lochman J., Kulhánek J., Kosina O., Drašnar J., Podzimek M., Stříteský L., Smutný L., Kostka V., Bohdanecký J., Hlavatý P.


Střelba: 27:25 Diváků: 125 Rozhodčí: Veselý - Schánil, Janovský

Do utkání vstoupila obě mužstva opatrně a první brankovou akci v utkání jsme viděli až ve 4. minutě, když se do zakončení dostal Kosina, ale pokus o blafák nedotáhl do úspěšného konce. To hosté se z první střely na branku ujali vedení, první přesilovku v utkání proměnil zcela volný Havelka. Ve 14. minutě jsme měli výhodu přesilové hry, ale byla sehraná prachbídně a naopak se hostující Havelka dostal do úniku a Lochmanovi nezbylo nic jiného, než ho faulovat. V nařízeném trestném střílení hostujícího útočníka vychytal brankář Petrů.
Ve druhé třetině jsme zvýšili četnost střelby, ale k dorážkám jsme se nedostali a pokusy z větší vzdálenosti pochytal brankář Effemberk. Velkou šanci na vyrovnání jsme neproměnili ve 26. minutě v oslabení, kdy se do úniku 2 na 1 dostala dvojice Drašnar, Hlavatý, ale druhý jmenovaný trefil lapačku gólmana. Při dalším oslabení ve 29. minutě se do brejku dostal Stříteský, ale neposedný kotouč pouze orazítkoval horní tyčku hostující branky. A tak přišel zákonitý trest a navýšení náskoku hostí, když se ve 32. minutě šťastně trefil Šeps. V závěrečné minutě se nám naskytla přesilovka 5 na 3, ale opět bez úspěchu.
Do třetí třetiny jsme šli v pokračujcí přesilovce 5 na 3, ale jakoby nervozita svázala domácí hole a k pořádnému zakončení jsme se vlastními chybami nedostali. Když už byli hosté ve 4 v poli, tak dokonce zahrozili a v rychlém sledu trefili dvakrát horní tyč domácí branky. Snaha o vyrovnání domácímu celku nelze upřít, ale dostat puk za brankovou čáru se stále nedařilo. I když několikrát k brance bylo blízko, jako např. ve 48. minutě, ale k dorážce volného puku na brankové čáře se nikdo nedostal. Alespoň jiskřičku naděje rozfoukal v 58. minutě Kostka, když ve vlastním oslabení nahodil kotouč od hrazení na hostující branku a ten překvapivě propadl nejistému brankáři. V čase 58:39 jsme si vzali oddechový čas a zkusili hru bez brankáře, ale početní výhoda dnes pro domácí tým výhodou nebyla a hosté své vítězství bez problémů ubránili.

Josef Lochman, hrající asistent trenéra:
Novopacký tým nám svým dobrým pohybem při napadání způsoboval problémy s rozehrávkou a po dvě třetiny nás do šancí moc nepouštěl. Paradoxně jsme si největší šance vypracovali při vlastním oslabení, ale s proměňováním šancí se stále potýkáme. Ve třetí třetině jsme nejdříve trestuhodně pohrdli přesilovkou 5 na 3 a snížení na 1:2 ve vlastním oslabení přišlo již pozdě.