Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
středa 16. 10. 2013 od  
1:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:3
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Kostka V., Souček D., Lochman J., Stříteský L., Podzimek M., Hlavatý P., Polák J., Kudr J., Smutný L., Drašnar J., Kosina O., Knížek T., Bohdanecký J., Tuček J.


Střelba: 37:35 Diváků: 145 Rozhodčí: Samek - Havelka, Karous

Do prvního domácího utkání jsme vstoupili aktivně a v první pětiminutovce často ohrožovali brankáře Biegela v novoměstské brance. Hosté otupili domácí nápor v první přesilové hře v 6. minutě, kdy se ke slovu dostal také domácí brankář Lochman. Do největší šance v této přesilovce se ale dostala dvojice Stříteský s Hlavatým. Jejich rychlý výpad skončil pouze na betonech hostujícího brankáře. V 15. minutě jsme propadli ve středním pásmu a hosté tuto chybu okamžitě potrestali, když se z kruhu pro vhazování trefil nad lapačku Lochmana osamocený Praus. V 17. minutě potrestal chybu domácí obrany za brankou hostující Kodym, který rychlou střelou nedal brankáři šanci.
Druhá třetina přinesla vyrovnanou hru v poli a ve 28. minutě i snížení stavu na 1:2. To po sérii střel a dorážek na hostující branku protlačil kotouč za brankovou čáru na brankovišti důrazný Knížek. Další branku v této části hry jsme neviděli i když velmi blízko k vyrovnání byla dvojice Polák s Hlavatým, když se ve 40. minutě dostali do úniku 2 na 1, ale Hlavatý zakončoval těsně mimo tři tyče.
V úvodu závěrečné části hosté zkušeně kontrolovali svůj náskok a domácí hráče moc na dostřel nepouštěli. Až v 53. minutě se prodral do zakončení Bohdanecký, ale zvednout puk nad ležící beton brankáře již nestihl. V 57. minutě hosté zavřeli domácí hráče v útočném pásmu a po závaru a chybě při obsazování hráčů střílel volný Dittrich již do odkryté části branky. Takřka vzápětí jsme se mohli opět dostat na dostřel, ale Stříteského střela zpoza obránce pouze orazítkovala tyčku Biegelovi branky. V poslední minutě jsme se dostali k závaru v útočné třetině, zasypali hostující branku sprškou střel, ale ani ležícího gólmana nedokázali překonat. Závěrečný nápor po time-outu podpořený odvoláním brankáře již změnu ve skóre také nepřinesl a tak na první body do tabulky stále čekáme.

Josef Lochman, hrající asistent trenéra:
V naprosto vyrovnaném utkání hosté své šance využít dokázali a okamžitě potrestali naše chyby, zatím co my se na branky dost nadřem. V první třetině nám nebyla moc platná mírná převaha, když hosté ze dvou šancí dvakrát skórovali. Po snížení ve druhé části se ukázala zkušenost hostujícího týmu, nezpanikařili a do moc vyložených šancí nás nepouštěli. Když už jsme se do nějaké šance dostali, tak jsme narazili na dobře postaveného brankáře, nebo nepřesnou koncovku.