Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 13. 10. 2013 od  
8:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:11:9
Přesilovky: 0:2
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Petrů P., Stříteský L., Kostka V., Lochman J., Tomášek F., Kosina O., Drašnar J., Podzimek M., Lochman J., Tuček J., Bohdanecký J., Knížek T.

Střelba: 44:32 Diváků: 310 Rozhodčí: Veinfurter - Petr, Zeman

Do prvního mistrovského utkání jsme nastoupili pouze s 11 hráči v poli. V první třetině jsme přestáli úvodní nápor domácího celku a sami poprvé vážněji ohrozili domácího brankáře Kudrnu v 8. minutě, kdy jsme měli výhodu přesilovky 5 na 3, ale bez využití. Hronovský tým se pokoušel o častou střelbu, ale většinou z uctivé vzdálenosti a tyto střely brankář Petr Lochman s přehledem chytal. Největší šance se naskytla v 18. minutě, když Podzimek svojí střelou ze středního pásma překvapil domácího gólmana, ale puk se odrazil od horní tyčky.
V nástupu do druhé třetiny domácí získali dvoubrankové vedení, když nejdříve prostřelil Lochmana zcela volný Hornyš a vzápětí tečoval nahození od modré mimo dosah brankáře Kozák. Zbraně jsme ale nesložili a v průběhu třetiny si vytvořili také dobré střelecké pozice. Ve 24. minutě domácí brankář s patřičnou dávkou štěstí vytáhl Stříteského střelu od modré nad horní tyčku a když mu ve 31. minutě v naší přesilovce puk vypadl z výstroje, tak jsme ho bohužel za brankovou čáru dotlačit nedokázali. Druhá polovina této třetiny byla ve znamení častého vylučování na obou stranách a při hře 4 na 4 si lépe počínali domácí. Dva slepené góly z dorážek Franců Ma. a Vítka znamenaly vedení domácího týmu 4:0 po dvou třetinách.
Do třetí třetiny se přenesly některé tresty z druhé části a po dalším zbytečném vyloučení se naskytla domácím přesilovka 5 na 3, a tu bezezbytku využili. Nejdříve od modré pálil Hornyš a za několik vteřin poté, se z ostrého úhlu trefil Hubáček. Do branky šel Pavel Petrů a pak jsme se brankové radosti dočkali také my. To se při další hře 4 na 4 dostal do úniku Drašnar a bekhendovým blafákem bezchybně zakončil. V 53. minutě se na brankovišti prosadil Ropický a aby toho nebylo málo, tak v 55. minutě střela Ma. Franců pod (na) horní tyčku byla uznána jako branka.

Josef Lochman, hrající asistent trenéra:
Dokud nám síly stačily, tak jsme s domácím týmem jakžtakž drželi krok, ale v této sestavě by se musel stát zázrak, abychom mohli pomýšlet na lepší výsledek. Škoda neproměněných šancí za stavu 0:0 a v průběhu druhé třetiny, třeba by se zápas odvíjel v jiném duchu. Na kdyby se ale nehraje. Děkuji všem hráčům, kteří se odhodlali toto utkání odehrát.