Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 29. 9. 2013 od  
4:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:7
Přesilovky: 0:2
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Petrů P., Kostka V., Lochman J., Tomášek F., Polák J., Smutný L., Podzimek M., Komárek D., Drašnar J., Lochman J., Tuček J., Sedláček M., Stoilsky V.

Střelba: 27:35 Rozhodčí: Petr - Karous, Řezníček

Utkání přípravného turnaje METUJE CUP které jsme sehráli místo juniorky HC Královští lvi Hradec Králové, kteří ve stejný den hráli své mistrovské utkání.

První třetina proběhla víceméně za trvalé převahy třebechovického mužstva, ale byli to hosté z Nové Paky, kteří se ujali již ve 3. minutě vedení, když lehkou tečí před brankářem využili první přesilovku utkání. Vyrovnání zařídil Polák svým výpadem ze středního pásma a rychlou střelou z pravého kruhu do protipohybu brankáře. V 16. minutě jsme měli 90 vteřin trvající přesilovku 5 na 3, ale i když nebyla sehrána špatně, tak vedoucí branku neznamenala.
Druhá část hry již byla o poznání vyrovnanější a také novopacký tým si vypracoval šance i při hře 5 na 5. Do vedení šli hosté ve 26. minutě po šťasném odrazu puku od brusle brankáře Lochmana po výpadu Hlouška a jeho nahození puku od brankové čáry. V polovině utkání se vystřídali na obou stranách brankáři a na rozchytání domácí připravili v 31. minutě test v podání trestného střílení, se kterým si ale domácí Petrů poradil.
Ve třetí třetině jsme během jedné minuty dokázali stav ve skóre otočit. Nejdříve se na brankovišti dorážkou prosadil Podzimek, aby v zápětí předvedli krásnou rychlou kombinaci z vlastního pásma trojice Kostka, Tuček, Lochman ml. a poslední jmenovaný svojí střelou z prostoru mezi kruhy nedal novopackému brankáři šanci. Také hosté si zahráli přesilovku 5 na 3, která trvala 52 vteřin, ale branku jsme nezaznamenali. V 56. minutě jsme byli posláni opět do oslabenía hosté svoji početní výhodu využili na srovnání stavu an 3:3. V poslední minutě měl na své holi vítěznou branku Polák, ale jeho bekhend skončil pouze na betonu brankáře a tak o vítězi musela rozhodnout dovednostní soutěž. V té postupně neuspěli Polák, Podzimek a ani Kostka a až poslední nájezd hostujícího hráče rozhodl.