Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

Krajská liga mužů
neděle 22. 9. 2013 od  
1:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:7
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Lochman J., Kostka V., Kulhánek J., Tomášek F., Komárek D., Smutný L., Kudr J., Stříteský L., Drašnar J., Podzimek M., Stoilsky V., Tuček J.

Střelba: 36:19 Diváků: 80 Rozhodčí: Petr - Hidvéghy, Novák

Utkání přípravného turnaje METUJE CUP které jsme sehráli místo juniorky HC Královští lvi Hradec Králové, kteří ve stejný den hráli své mistrovské utkání.

V první třetině zápasu měl domácí tým lepší pohyb a častou střelbou zaměstnával brankáře Petra Lochmana, ale bez výraznějších brankových příležitostí. V naší největší šanci této třetiny se objevil Lukáš Stříteský, ale svůj výpad ze středního pásma zakončil bekhendovou střelou do lapačky domácího Vacka.
V polovině utkání jsme přestáli domácí přesilovku, ale vzápětí inkasovali branku, když střela Dostála od levého mantinelu skončila za zády Lochmana. Poté se nám naskytla výhoda přesilové hry 5 na 3, a tu jsme po pár vteřinách dokázali proměnit ve vyrovnávací gól, když od modré vystřelil Josef Lochman a na brankovišti se dorážkou prosadil Lukáš Stříteský.
V úvodu třetí části se tváří v tvář s Vackem objevil hradecký junior Viktor Stoilsky, ale branku přestřelil. Pokračující závar ale skončil naší vedoucí brankou, to se premiérově v třebechovickém dresu prosadil Daniel Komárek. V dalším průběhu se hrál vyrovnaný hokej nahoru dolu. Pohlednou akcí ve 48. minutě se blýskla trojice Komárek, Tuček a Stoilsky, kdy si v rotaci několikrát vyměnili kotouč až se objevil před zcela volným Stoilskym a pro něho již nebyl problém zakončit. Do konce zápasu jsme již další branku neviděli a tak domácí tým utrpěl v přípravě první ztrátu.