Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


sobota 16. 2. 2013 od  
1:5

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:8
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Novotný J., Libřický Z., Šoula M., Špička J., Vaniš P., Knížek T., Tuček J., Pátek Š., Lochman J., Hvězda M., Kupka P., Hruška J., Kouba A.


Střelba: 22:25 Diváků: 55 Rozhodčí: Petr - Hidvéghy, Vodička

V posledním kole základní části jsme naprosto selhali a prohráli s rezervou Lanškrouna. Hosté se oproti prvnímu utkání zlepšili v hokejových schopnostech o 100% a zcela zaslouženě zvítězili. V první třetině jsme se dopustili dvou chyb v obranné třetině a ty hosté okamžitě potrestali. Naše akce v poklidu pochytal lanškrounský brankář, nebo končily mimo branku.
Druhá třetina změnu stavu nepřinesla, hosté dále předváděli soustředěný výkon bez chyb v obraně a naše hra se utápěla ve zbytečných kličkách a malém pohybu.
Do třetí třetiny jsme vstoupili v oslabení a naprosto bez pohybu a to hosté využili ke vstřelení asi rozhodující branky na 0:3. Poté jsme již nenašli morální síly na zvrat, naopak po hrubých chybách ještě dvakrát inkasovali. O kosmetickou úpravu stavu se v 58. minutě postaral Knížek, když z prostoru brankoviště dorazil kotouč za záda hostujícího brankáře.
Výsledek již nemá žádný vliv na postupu do finálové skupiny, která si zahraje o 1.-3. místo, ale tam budeme muset předvést o mnoho lepší výkon.