Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


neděle 10. 2. 2013 od  
1:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:9:8
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Horák M., Libřický Z., Šoula M., Vaniš P., Tomášek F., Knížek T., Tuček J., Pátek Š., Lochman J., Hvězda M., Kupka P., Skála T., Hruška J., Kouba A.

Střelba: 19:18 Diváků: 102 Rozhodčí: Hlava - Zezulka, Hlava

V dalším utkání Oblastní ligy jsme na Žamberském ledě sehráli přímý souboj o první místo tabulky. Obě mužstva již od úvodu předváděli svižný hokej s důrazem na obranu, kdy nikdo nechtěl udělat první chybu a tak jsme moc brankových šancí v první třetině neviděli. Domácí tým měl v 9. minutě výhodu o dva hráče, ale v největší šanci domácí hráč pouze olízl horní tyčku Horákovi branky. V takticky vedené bitvě o střední pásmo jsme tak v prvním dějství branku neviděli.
V nástupu do druhé třetiny domácí tým nezachytil akci Knížka, který si nabruslil ze středního pásma a z prostoru kruhu pro vhazování svojí střelou pod víko nedal domácímu brankáři šanci - 0:1. Ve 29. minutě jsme se dostali do dvoubrankového vedení, když po vyhraném vhazování v útočném pásmu střelu od modré v podání Vaniše šikovně tečoval před brankou Kupka. Domácí tým se do hry dostal po naší hrubce na útočné modré, když svůj rychlý výpad 2 na 1 zakončil brankově Kubíček. Ve 38. minutě se do úniku dostala dvojice Tuček s Knížkem, ale akce byla zakončena pouze střelou do boční sítě.
Ve třetí části jsme nejdříve přestáli bez úhony několik oslabení, někdy i s patřičnou dávkou štěstí a poté v 52. minutě v přesilovce zvýšili na 1:3, když na brankovišti do prázdné dorážel Tuček. V závěru utkání se frustrovaní domácí hráči nechali vyloučit a připravili se sami o možnost zdramatizovat utkání. V poslední minutě jsme tak při hře 4 na 4 ještě navýšili vedení, když se opět prosadil Knížek svojí střelou z prostoru mezi kruhy. Domácímu týmu jsme tak oplatili porážku na nájezdy z prvního utkání a dostali se na první místo v tabulce.