Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

1. krajská liga
středa 16. 1. 2013 od  
5:8

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:6(navíc Hloušek OT)
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů P., Lochman P., Petrů P., Mareček P., Kostka V., Souček D., Suchý P., Stříteský L., Podzimek M., Špička J., Hlavatý P., Polák J., Bohdanecký J., Kosina O., Branda V., Hloušek M., Drašnar J., Smutný L., Šafář J.


Střelba: 32:28 Diváků: 330 Rozhodčí: Pahulák - Karlík, Průcha



První desetiminutovka třetího utkání čtvrtfinálové série bylo taktickou hrou s větší aktivitou domácího týmu. Za snahu byl domácí tým odměněn v 9. minutě vedoucí brankou, když Suchý našel křížnou nahrávkou přes střední pásmo najetého Poláka, který zavezl puk až na kruh pro vhazování a tam Hloušek rychlou střelou překonal brankáře Kolbabu. v 16. minutě jsme sevřeli hosty ve třetině, ale bez efektu a vzápětí za zády obránců najetý Fišer svůj výpad zakončil pod horní tyčku a vyrovnal. V čase 19:31 se hosté dostali do vedení, když po buly se puk dostal na obránce Táborského a jeho střela zapadla přesně do horního růžku branky Petrů.

Druhá třetina přinesla spoustu nepřesností a hlavně branek. Ve 23. minutě měl při signalizované výhodě spoustu času před domácím brankářem zcela volný Ropický a zvyšoval na 1:3. Poté Hloušek s Brandou nedokázali dotlačit kotouč do branky hostí a vzápětí chybnou rozehrávku z obrané třetiny potrestal Dudadík. V čase 24:52 snížil na 2:4 dorážkou na brankovišti Šafář, ale okamžitě po rozehrání v čase 25:01 stejnou mincí oplatil hostující Martinec - 2:5. Střeleckou pětiminutovku zakončil ve 28. minutě opět dorážkou z předbrankového prostoru hostující Fišer. Do domácí branky šel Lochman a měl i trochu štěstí, když ve 30. minutě Fišer další z akcí zakončil střelou do tyčky. Ve 33. minutě podnikl výpad Stříteský, ale zakončil pouze do brankové konstrukce a poté se zpoza branky gólově prosadil Šafář a snížil na 3:6. Ve 38. minutě jsme měli několik nadějných závarů před hronovskou brankou, ale bez efektu a poté hosté zopakovali jednoduché nahození na branku a dorážku a Martinec ukončil střelecké dostihy této třetiny.

Nástup do třetí části se povedl domácímu týmu a již po 35 vteřinách snižoval na 4:7 rychlým švihem Branda. Hosté nikam nepospíchali a snažili se držet svůj náskok, který se ale zmenšil na rozdíl dvou branek ve 48. minutě, když přesilovou hru využil dorážkou u tyčky stojící Šafář. Hosté mohli znervóznět a utkání v té chvíli vypadalo ještě na drama. Bohužel klid do koncovky hostům přinesla chyba brankáře Lochmana, který vyjel do rohu kluziště pro puk, přenechal ho Dudadíkovi a ten ke snadnému skórování vyzval Fišera. Do branky se vrátil opět Petrů, ale zkušení hosté již žádný zvrat nedovolili a s jistotou dokráčeli do semifinále v nejkratším možném termínu.



Trenér Miroslav Řehák:

Stále stejná písnička, hronovský tým byl důraznější na brankovišti a dokázal své šance proměnit, zatímco my jsme své šance brankově vyřešit často nedokázali. I ve třetím utkání jsme dostávali branky po hrubých chybách a vítězství tak soupeři ulehčili. Zdravotní indispozice a absence některých hráčů v utkáních série byla znát více, než bychom si přáli. Hronovskému týmu tak k hladkému postupu gratulujeme.