Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

1. krajská liga
neděle 13. 1. 2013 od  
5:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:7(navíc Hloušek OT)
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Lochman P., Petrů P., Suchý P., Stříteský L., Mareček P., Kostka V., Podzimek M., Rejzek D., Dostálek O., Polák J., Hloušek M., Branda V., Šafář J., Kosina O., Smutný L., Drašnar J., Bohdanecký J.


Střelba: 35:31 Diváků: 430 Rozhodčí: Lučan - Burýšek, Zeman



Druhé čtvrtfinále nezačalo pro hostující tým dobře, již ve 3. minutě prohrával 1:0, když po objetí branky Ropického nahození propadlo za záda brankáře Lochmana. Ve 4. minutě se do šance dostal hronovský Fišer, ale po dobrém obraném zákroku Podzimka zakončit nestihl. Poté jsme měli výhodu přesilové hry a po dalším vyloučení za zdržování hry dokonce 1:30 trvající výhodu 5 na 3, ale branku jsme vstřelit nedokázali. Vyrovnání jsme se tak dočkali až v 17. minutě, když se po akci Poláka na brankovišti prosadil Kosina.

Také ve druhé části pokračoval svižný hokej, kdy se akce přelévaly ze strany na stranu. Ve 24. minutě jsme se v oslabení dostali do přečíslení 3 na 1, ale Polákova střela skončila pouze ve výstroji brankáře Kolbaby. Vzápětí při závaru v naší třetině střílel do odkryté části branky Fišer, ale ležící Lochman dokázal svojí lapačkou puk zachytit. Ve 26. minutě se domácí ujali vedení, poté co obránce při střele od modré zlomil svoji hůl a kotouč se podivným způsobem dostal až před zcela volného Franců a ten již měl snadnou práci. Ve 28. minutě měli domácí výhodu přesilové hry, ale o tu vzápětí přišli po dvou faulech a poté co se vyloučený Drašnar vrátil z trestné, tak jsme měli 45 vteřin další výhodu 5 na 3. Tu jsme těsně před koncem dokázali využít, když Suchého střelu od modré Smutný tečoval přesně mezi betony Kolbaby a srovnal na 2:2. Ve 38. minutě se do brejkové situace dostal Branda, ale brankáře nepropálil. A když už to vypadalo, že se do kabin půjde za nerozhodného stavu, tak domácí udeřili potřetí. To se po prohraném souboji u zadního mantinelu zjevil před Lochmanem úplně volný Dudadík a v čase 39:48 strhl vedení opět na hronovskou stranu.

V nástupu do třetí třetiny se ke střele dostal Mareček, jeho střela vypadla Kolbabovi z lapačky, ale kotouč zamířil těsně vedle branky. Ve 43. minutě se do přečíslení 2 na 1 dostali domácí a Vítkova střela po ledě na vzdálenější tyč skončila v brance Lochmana. Do branky šel Petrů, ale ani on nemohl zabránit další brance, když se v 50. minutě za zády obránců objevil zcela volný Vítek a svůj nájezd zakončil nechytatelně pod horní tyčku. Zkušený domácí tým nás poté již do žádných větších šancí nepustil, ba naopak mohl ještě své vítězství navýšit. Nejdříve byl faulován Dudadík ve vyložené šanci a poté také Franců, ale oba nařízené trestné střílení proměnit nedokázali. Hronovský tým si tak připsal druhé vítězství ve čtvrtfinálové sérii a rozhodnout tak o svém postupu může již ve středu na třebechovickém ledě.



Trenér Miroslav Řehák:

Také ve druhém duelu čtvrtfinále byl hronovský tým efektivnější v koncovce a dokázal své šance proměnit a vybojovat tak druhý bod v sérii. Herní nedisciplinovanost některých hráčů nás stále trápí a dostáváme dost laciné branky. Dnes se zápas zlomil na konci druhé třetiny a v začátku třetí, kdy jsme obdrželi třetí a čtvrtou branku, také z této kategorie. Dokud ale nebude dobojováno, tak nic nevzdáváme. Ve středu budeme odvracet první mečbol hronovského týmu, tak zveme všechny fanoušky, přijďte povzbudit hráče v důležitém boji.