Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

1. krajská liga
neděle 6. 1. 2013 od  
6:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:8:8
Přesilovky: 2:1
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů P., Lochman P., Stříteský L., Suchý P., Mareček P., Kostka V., Lochman J., Podzimek M., Rejzek D., Branda V., Hloušek M., Bohdanecký J., Dostálek O., Šafář J., Lochman J., Tuček J., Hruška J., Kosina O., Smutný L., Drašnar J.


Střelba: 46:19 Diváků: 210 Rozhodčí: Petr - Brandejs, Novák

Úvod posledního zápasu před play-off nám vyšel a již ve 2. minutě jsme se dostali do vedení, když se na brankovišti dobře zorientoval Šafář, popotáhl si puk do strany a střelou do horního růžku nedal brankáři šanci. Hosté v první třetině dokázali držet krok a ve 12. minutě i srovnat skóre, když na kruhu volný Rychtera trefil horní růžek branky. V 16. minutě jsme šli do vedení, poté co se v přesilovce prosadil dorážkou opět Šafář. Vzápětí hosté vyrovnali na 2:2 když chybu v obraně potrestal před brankou volný Černota.
Ve druhé třetině jsme žádnou branku neviděli i když jsme ke skórování byli několikrát velmi blízko, ale hostující brankář svůj tým podržel. V této třetině přibyla na ledě nervozita zapříčiněná řadou vyloučení a dalších nepotrestaných zákroků.
Ve třetí části se nám povedlo v úvodu hostujícímu týmu odskočit na rozdíl dvou branek, když se střelecky probudil Kosina. Nejdříve se i přes faul prosadil v pádu střelou po ledě a poté při vlastním oslabení svůj rychlý výpad zakončil prudkou ranou do horního růžku. Hosté ještě jednou zahrozili, když v přesilovce z předbrankového prostoru zakončoval Jiráček. Klid do závěru přinesla branka Šafáře, který využil přesilovku 5 na 3 a zkompletoval svůj hattrick. V závěru se ještě po rychlém výpadu ze středního pásma prosadil Bohdanecký a stanovil tak konečný účet zápasu.

Trenér Miroslav Řehák:
V posledním zápase základní části soutěže jsme hráli již pouze o čest a sebevědomí do bojů v play-off. V utkání jsme dali příležitost juniorům z B mužstva aby ukázali své kvality a prostřídali velký zbytek sestavy, který v klíčových utkáních a okamžicích nedostával tolik prostoru. I tak jsme utkání zvládli a snad se dobře naladili na vrchol sezóny. Čtvrtfinále s týmem Hronova zahájíme na domácím ledě již tuto středu od 18:00 a zveme tímto všechny fanoušky, přijďte fandit!!!