Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

1. krajská liga
pátek 4. 1. 2013 od  
8:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:6
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 1:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů P., Kostka V., Mareček P., Suchý P., Podzimek M., Lochman J., Stříteský L., Bohdanecký J., Dostálek O., Rejzek D., Hloušek M., Branda V., Šafář J., Kosina O., Smutný L., Drašnar J.


Střelba: 36:30 Diváků: 150 Rozhodčí: Kubišta - Antalík, Pošvář

V dohrávaném utkání 24. kola jsme se hned z první šance ujali vedení, když Branda naznačil střelu, našel u tyčky volného Hlouška, ten orazítkoval tyčku a pro dorážejícího Šafáře již nebyl problém otevřít střelecký účet utkání. Hosty tato branka ale nezlomila a bojovností a důraznou hrou nám nedovolili přidat další uklidňující branku.
V závěru první a na začátku druhé třetiny hosté promrhali přesilovou hru 5 na 3, kdy jsme jim aktivním přístupem nic nedovolili. Zklidnění do domácích řad přinesla až dvojice branek v rozmezí necelých dvou minut, to se nejdříve od modré trefil přesně k tyčce Mareček a poté při signalizované výhodě bekhendovým blafákem skóroval Šafář. Hosté zahrozili ve 32. minutě při vlastním oslabení, ale jejich střela po rychlém brejku pouze olízla horní tyč domácí branky. V závěru třetiny zkompletoval hattrick Šafář, opět jednoduchou dorážkou na brankovišti, když opočenský brankář neudržel střelu Lochmana.
Třetí třetina se dohrávala již víceméně z povinnosti, kdy jsme viděli spoustu kombinací a také branek. Nejdříve na 5:0 zvyšoval Bohdanecký, poté Smutný proměnil přesilovku 5 na 3 a následně si svůj střelecký úspěch zopakoval pro změnu v oslabení a zvyšoval již na 7:0. Na osmou branku z hole Bohdaneckého takřka okamžitě odpověděl hostující Bartoň a pokazil, tak čistý štít brankáře Petrů. V závěru hosté proměnili ještě přesilovou hru a kosmeticky tak upravili na konečných 8:2.

Jiří Hruška, asistent trenéra:
Po úvodní brance jsme v první třetině neproměnili spoustu šancí a hosté se tím stále drželi ve hře a v závěru třetiny i v mírném náporu. Na úvod druhé třetiny jsme přestáli oslabení 3 na 5 a poté vsítili i uklidňující branky, které nám dovolili závěr zápasu odehrát v pokojném rytmu. O soupeři pro play-off se rozhodne až v posledním nedělním kole, ale máme jistotu, že úvodní utkání hrajeme ve středu 9.1. od 18:00 na domácím ledě.