Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


sobota 22. 12. 2012 od  
3:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:10:8(navíc Macháček (ČES) OT)
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Horák M., Špička J., Libřický Z., Vodička O., Tomášek F., Lochman J., Vaniš P., Denemarek L., Skála T., Tuček J., Pátek Š., Knížek T., Hruška J., Urubčík R., Lochman J., Hvězda M., Kupka P.


Střelba: 28:16 Diváci: 170 Rozhodí: Halbrštát - Vostřák, Vrba

Druhou polovinu soutěže jsme zahájili zápasem o průběžné první místo v tabulce s čestickým mužstvem, kterému přihlížela velice početná divácká kulisa. Celý zápas jsme se potýkali s nepřesnou koncovkou a spoustou vyloučení. Při hře 5 na 5 jsme většinou soupeře přehráli, ale naše nepřesné a nedůrazné zakončení stále drželo hostující tým při naději na dobrý výsledek.
Po první bezbrankové třetině jsme do druhé šli v oslabení 3 na 5, které bylo dále umocněno dalším vyloučením, ale toto jsme bez větších potíží přestáli a když jsme konečně hráli v pěti, tak jsme se dočkali i branky. Skála svůj výpad po levém křídle zakončil střelou do tyčky, puk se odrazil přímo k volnému Tučkovi a pro něj již nebyl problém vsítit. Ve 27. minutě jsme hráli klasickou přesilovku, ale Vanišova střela opět orazítkovala pouze tyčku hostující branky. Vzápětí šel na trestnou další hostující hráč a přesilovku 5 na 3 jsme využili, když si Vaniš sjel do prostoru mezi kruhy, dostal nahrávku a jeho střelu brankář neudržel a Skála již měl snadnou práci uklidit puk do prázdné. Bohužel další šance jsme nedokázali proměnit v pojišťovací gól, a tak přišla kontaktní branka hostí ve 38. minutě, když jsme v oslabení nadvakrát nedokázali dostat puk z vlastní třetiny a Dočkal z brankoviště dorážkou snížil na 2:1.
Do třetí části jsme měli výhodu o jednoho muže, ale úvod této třetiny nás nezastihl v dobré formě a hosté bez problémů oslabení ubránili. V dalším průběhu jsme opět zahodili řadu šancí na gól a tak přišel trest a vyrovnání stavu, když jsme v 55. minutě chybovali ve vlastní třetině, volný obránce od modré tvrdě vypálil, Horák jeho střelu neudržel a Dočkal se na brankovišti zorientoval nejrychleji a dorazil puk za brankovou čáru. Když už to vypadalo na dělbu bodů, tak v poslední minutě přišla nenápadná akce a z ní vítězný gól, když Lochman ml. dobrým napadáním získal v rohu kotouč, povyjel si do střelecké pozice a střelou po ledě mezi nohy brankáře rozvlnil síť za jeho zády.

Všem příznivcům třebechovického hokeje a hráčům tímto přejeme klidné prožití Vánočních svátků a vše nej do Nového roku 2013.