Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


neděle 16. 12. 2012 od  
1:10

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:4
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 2:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novotný J., Libřický Z., Šoula M., Vodička O., Tomášek F., Vaniš P., Denemarek L., Skála T., Tuček J., Pátek Š., Kouba A., Hruška J., Filip R., Lochman J., Hvězda M., Kupka P.

Střelba: 20:41 Rozhodčí: Sedlák - Bridl, Motl

Na třetí adventní neděli jsme zavítali na lanškrounský ZS a poměřili síly s posledním soupeřem, kterého jsme ještě v soutěži nepotkali, tamní rezervou týmu hrajícího pardubickou skupinu KLM. Úvodní branka padla hned po 34 vteřinách hry, když Tuček po objetí branky našel prostor mezi brankářem a tyčkou a jeho nabídku využil Pátek. V 9. minutě jsme hráli první oslabení zápasu, ale domácí se k ničemu nedostali, ale naopak jsme skórovali my, když se do úniku dostal Lochman ml. a zakončil oblíbenou fintou, která proslavila Petera Forsberga. Také druhé naše oslabení znamenalo branku, a opět v podání Lochmana ml., když střelou do víka využil nabídku dobře napadajícího Kupky. V závěru třetiny jsme viděli pojišťující branku z hole Šouly a do kabin šli za stavu 0:4.
V nástupu do druhé třetiny zachytil rozehrávku domácího týmu na modré Skála a z prostoru mezi kruhy zvyšoval již na 0:5. Ve 26. minutě našel Tomášek u levé tyčky zcela volného Kupku, ten napoprvé branku netrefil, ale napodruhé se již nemýlil. Ve 36. minutě se dočkali také domácí, když využili chybu při rozehrávce a svůj brejk zakončil domácí hráč trefou mezi nohy brankáře Novotného.
Třetí třetina se již víceméně dohrávala, o vítězi již bylo takřka jasno. Další branka do domácí sítě padla ve 44. minutě, když první pětka zamkla svého soupeře a z brankoviště dorážel Pátek. V 50. minutě jsme nebyli daleko od další branky v oslabení, ale Tučkova akce skončila pouze na tyčce domácí branky. V 53. minutě se do úniku dostala dvojice Kupka, Lochman a druhý jmenovaný se dočkal hattricku. Za další 2 minuty jsme viděli devátou branku, když jsme se na 2 přesné nahrávky dostali z obranného pásma na útočnou modrou, kde osamocený Kouba svůj nájezd tváří v tvář s gólmanem proměnil. Střelecký účet zápasu podtrhl Kupka v 56. minutě, když rychlý výpad zakončil blafákem a vstřelil jubilejní desátou branku.