Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

1. krajská liga
neděle 9. 12. 2012 od  
3:2

Statistiky zápasu

Vyloučení:4:7(navíc Polák - Kotrč, Rudolfský všichni OT)
Přesilovky: 1:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů P., Mareček P., Suchý P., Stříteský L., Kostka V., Lochman J., Podzimek M., Špička J., Bohdanecký J., Polák J., Kudr J., Hloušek M., Branda V., Šafář J., Kosina O., Smutný L., Drašnar J.


Střelba 34:26 Diváků: 200 Rozhodčí: Lučan - Hidvéghy, Karlík

Úvod utkání se lépe vydařil hostujícímu týmu a již ve 3. minutě se dostal do vedení, když nikým nehlídaný Novotný střelou z levého kruhu propálil brankáře Petrů. V 5. minutě již hosté vedli 0:2 po Kukalově dorážce na brankovišti. S domácími to v té chvíli nevypadalo vůbec dobře, vázla souhra a hlavě chyběl pohyb.
Ve druhé části jsme sledovali o poznání rychlejší hokej v podání obou týmů s častější střelbou, ale bez gólového efektu. Když jsme ve 26. minutě dostali puk za Vichova záda, tak gól platit nemohl, protože Kostka střílel již ze středního pásma. S dalšími akcemi si oba brankáři dokázali poradit a tak jsme i po druhé třetině viděli na ukazateli stav 0:2.
V poslední třetině se hosté soustředili na obranu získaného náskoku a hrozili především v přesilových hrách. Tlak domácího týmu se postupně stupňoval, dobrým napadáním a pohybem jsme získávali územní převahu, ale bohužel dlouho bez brankového úspěchu. V 50. minutě se v prostoru mezi kruhy objevil volný Stříteský, ale jeho střela pouze orazítkovala tyčku hostujícího týmu. Na to hostující lavička reagovala oddechovým časem. Střelecké prokletí tak bylo prolomeno až v 55. minutě, když se střela Suchého od modré odrazila k volnému Kudrovi a ten snížením na 1:2 zadělal na závěrečné drama. V 57. minutě se hosté dopustili faulu a v nastalé přesilovce jsme dokázali srovnat, když po sérii zablokovaných střel jedna prošla až k brankáři a následná dorážka Hlouška již byla jednoduchá. V době, kdy už to vypadalo na dělbu bodů přišlo vhazování v útočném pásmu, puku se zmocnil Polák a jeho bekhendová střela skončila v síti bezmocného Vícha.

Trenér Miroslav Řehák:
V první třetině jsme měli málo pohybu a bojovnosti a s takovou hrou se proti soupeři jako je Jaroměř, uspět nedá. Od druhé třetiny jsme zlepšili pohyb a důraz v osobních soubojích, ale dlouho se potýkali s koncovkou. Hra vygradovala ve třetí části, kdy se zdálo, že jaroměřským docházejí síly a konečně jsme protrhli i střeleckou smůlu a v poslední pětiminutovce zaslouženě otočili skóre ve svůj prospěch. Pochvala patří celému týmu, ale až za druhou a třetí část.