Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


sobota 8. 12. 2012 od  
3:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:6:6(navíc Špička OT)
Přesilovky: 0:1
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Horák M., Libřický Z., Šoula M., Špička J., Denemarek L., Kouba A., Lochman J., Skála T., Tuček J., Pátek Š., Knížek T., Hruška J., Filip R., Lochman J., Hvězda M., Kupka P.


Střelba: 23:27 Diváků: 60 Rozhodčí: Jasanský - Halbrštát, Vodička

Nástup do utkání nám vyšel a již z prvního útoku jsme se ujali vedení, kdy po závaru před žambereckou brankou dorážel do prázdné Tuček. Také hosté z první vážnější akce skórovali, když ve 3. minutě využili nedůslednost v domácí obraně. V 7. minutě jsme hráli první přesilovku v utkání, kterou jsme sice nevyužili, ale krátce po návratu vyloučeného hráče zcela volný Libřický u levé tyčky bez větších problémů skóroval. V 18. minutě se do puku od modré opřel Lochman st., ale jeho střela orazítkovala tyčku hostující branky.
Ve druhé třetině pokračoval pohledný a rychlý hokej od obou mužstev, kdy byli hosté pilnější ve střelbě, ale oba brankáři několikrát své týmy podrželi. V závěru třetiny jsme trestuhodně neproměnili obrovskou šanci a tak jsme v této třetině branku neviděli.
Do poslední části jsme šli v oslabení a to hosté využili již po 30 vteřinách dorážkou z bezprostřední blízkosti a srovnali na 2:2. Za necelou minutu otočili vývoj ve skóre na svoji stranu, když využili zaváhání domácí obrany. Srovnání stavu ve skóre jsme viděli v 51. minutě, když Tuček svůj výpad po levém křídle zakončil střelou švihem do horního růžku. V závěru utkání se oba týmy snažili strhnout vítězství na svou stranu, nejdříve v 57. minutě po závaru v naší třetině s patřičnou dávkou štěstí vychytal hostující hráče gólman Horák a poté zase hostující brankář ustál závěrečný atak našeho mužstva. O zisku prémiového bodu tak musela rozhodnout loterie samostatných nájezdů. Z první trojice měl ke gólu nejblíže Lochman st., ale jeho střela se otřela o obě tyčky a za brankovou čáru se nedostala. Ve čtvrté sérii neuspěl se svojí střelou na lapačku ani Tuček a vzápětí našel skulinku mezi betony Horáka hostující Flekr a rozhodl o zisku druhého bodu pro žamberecký tým.
Z dosavadního průběhu soutěže se hostující tým předvedl jako nejhokejovější soupeř a k velice kvalitnímu utkání také přispěla svým výkonem trojice rozhodčích.