Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


neděle 2. 12. 2012 od  
7:3

Statistiky zápasu

Vyloučení:7:6(navíc Kouba OT + OK)
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem
Novotný J., Horák M., Šoula M., Denemarek L., Vodička O., Vaniš P., Lochman J., Hruška J., Knížek T., Pátek Š., Lochman J., Hvězda M., Kupka P., Skála T., Kouba A.

Střelba: 31:30 Diváků: 32 Rozhodčí: Kalus - Veselý, Kareš

V sedmém kole soutěže jsme viděli na rychnovském ledě rychlé a pohledné utkání, ve kterém byl úspěšnější domácí dlouhoňovický tým. V úvodní desetiminutovce jsme domácí tým zatlačili do defenzívy, ale bez střeleckého úspěchu. V 17. minutě využil zaváhání našich obránců domácí kapitán a otevřel střelecký účet zápasu. Vzápětí jsme byli za běžné zákroky trochu přísně posláni do tří a tuto nabídku využili domácí po střele od modré čáry k získání dvoubrankového náskoku. 12 vteřin před koncem jsme po nahození takřka z brankové čáry inkasovali třetí gól a odcházeli do kabin za stavu 0:3.
I ve druhé třetině byla hra opticky vyrovnaná, ale ve 26. minutě jsme po chybě ve vlastní třetině opět inkasovali my. O korekci výsledku se ve 33. minutě zasloužili na brankovišti důrazní Hvězda s Kupkou, když doslova dotlačili puk za brankovou čáru.
Do třetí části jsme šli s cílem ještě se poprat o výsledek, ale plán dostal trhlinu z první akce domácího týmu ve 42. minutě, když střelu ze středního pásma Novotný do lapačky nelapil. Do branky šel Horák, ale ani on nestačil na akci domácích ze 44. minuty, když okamžitě potrestali naši chybu při střídání a následné přečíslení. Ve 44. minutě se i nám naskytla přesilovka 5 na 3 a tu jsme dokázali po kombinaci využít Lochmanem ml. Za další minutu se Lochman ml. prosadil znovu v těsné blízkosti branky a snížil na 3:6. Domácí tým reagoval oddechovým časem a bohužel i dalším velmi laciným gólem, když náhodné nahození od mantinelu propadlo Horákovi mezi betony za brankovou čáru. Domácí tým byl dnes zkrátka produktivnější a zaslouženě zvítězil, k čemuž mu gratulujeme.