Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

1. krajská liga
neděle 2. 12. 2012 od  
10:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:2
Přesilovky: 1:1
Oslabení: 2:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Petrů P., Mareček P., Suchý P., Stříteský L., Kostka V., Lochman J., Podzimek M., Kudr J., Polák J., Bohdanecký J., Hloušek M., Branda V., Šafář J., Kosina O., Tuček J., Drašnar J.


Střelba: 59:12 Diváků: 115 Rozhodčí: Derner – Antalík, Kittner

Do zápasu nastoupili hosté pouze s deseti hráči v poli a již od úvodního vhazování se soustředili na obranu se snahou o rychlé brejky. Úvodní branka padla v 10. minutě, kdy první přesilovku v zápase proměnil Bohdanecký. Na tuto branku odpověděli hosté v 11. minutě, když se do úniku dostal Rejchrt. V průběhu první třetiny se 3x rozezvučela branková konstrukce hostujícího celku a tak převahu domácích brankově využil až 11 vteřin před koncem střelou pod horní tyčku Hloušek.
V nástupu do druhé části hry zvyšoval Suchý na 3:1. Vzápětí byl vyloučen Šafář, ale byl to domácí tým který se brankově prosadil, když se trefil Drašnar. V polovině zápasu si Drašnar zopakoval svoji střeleckou radost a zvyšoval již na 5:1. Šestá branka do hostující sítě padla ve 36. minutě opět ve vlastním oslabení z hole Suchého. Ve 39. minutě nejdříve Petrů zlikvidoval nájezd hostujícího hráče a z protiútoku Šafář upravil na 7:1.
Po osmé brance z hole Bohdaneckého jsme si vybrali slabší chvilku v koncentraci a v 50. minutě během 23 vteřin dvakrát inkasovali. V 54. minutě jsme dokázali vstřelit dvě branky ještě rychleji, nejdříve zkompletoval hattrick Bohdanecký a za pouhých 16 vteřin poté vstřelil desátou branku Kostka. Hostům se v koncovce nabídla ještě jedna šance na korekci výsledku, když vyloučení za příliš mnoho hráčů na ledě využili 5 vteřin před koncem.
Trenér Miroslav Řehák:
Na první adventní neděli jsme na domácím ledě viděli i předmikulášskou gólovou nadílku. Hosté ve zdecimované sestavě hrozili pouze z ojedinělých útoků a po první třetině, kdy jsme trefovali tyče jsme ve druhé části pěti góly rozhodli o zisku bodů. Škoda, že jsme neudrželi koncentraci po celé utkání a nechali si v závěrečné části dát zbytečné branky.