Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu


sobota 1. 12. 2012 od  
8:1

Statistiky zápasu

Vyloučení:15:9(navíc Knížek OT)
Přesilovky: 2:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Horák M., Šoula M., Libřický Z., Lochman J., Denemarek L., Vodička O., Tomášek F., Knížek T., Tuček J., Pátek Š., Lochman J., Vaniš P., Kupka P., Filip R., Hvězda M., Kouba A., Hruška J.


Střelba: 35:16 Diváků: 70 Rozhodčí: Kareš - Horák, Pavlíček

Do utkání hosté nastoupili v minimálním povoleném počtu 9 hráčů a tak bylo jasno, že když budeme hrát svůj rychlý a kombinační hokej, tak nám nemůže dlouho vzdorovat. Bohužel již od úvodu jsme se potýkali s disciplínou a za zbytečné oplácení byli vylučováni a nabízeli soupeři šanci na úspěch. Ve 12. minutě hráli hosté přesilovku 5 na 3 a ve své největší šanci nastřelili tyčku Horákovi branky. Jak se má naložit s početní výhodou jsme hostům předvedli v 16. minutě, kdy naši první přesilovku v utkání využil dorážející Hvězda.
Také druhá třetina byla plná vyloučení a hra tak byla rozkouskovaná, což vyhovovalo hostujícímu týmu. I přesto jsme viděli i pěkné momenty, jako když po rychlé kombinaci prvního útoku zakončoval do prázdné Pátek a zvyšoval na 2:0. Vzápětí další vyloučení potrestal brankou Tuček a stav v polovině utkání byl 3:0. V závěru třetiny přišla opět série vyloučení na obou stranách a při hře 4 na 4 se do úniku dostal hostující hráč a snížil na 3:1. Poté při dvojnásobné přesilovce měli hosté šanci dokonce snížit, ale hostujícího hráče vychytal Horák.
Ve třetí třetině nás pan rozhodčí konečně nechal hrát hokej a naše převaha se projevila i brankově. Nejdříve do prázdné uklízel Hruška, aby po několika vteřinách plachtící střela od modré v podání Tomáška propadla do sítě, a následně na vyhozený puk do třetiny vystartovali Hruška s Lochmanem ml. a druhý jmenovaný zvyšoval již na 6:1. Během tří minut jsme tak zlomili odpor hostujícího týmu a rozhodli o zisku bodů. V závěru se ještě gólově prosadil Pátek, po teči střílené nahrávky Lochmana st. a na konečných 8:1 upravil Filip po úniku po levém křídle.