Třebechovické kluby: Fotbal Hokej Tenis Kuželky Kanoistika
Krajská liga mužů:
-

Reportáž ze zápasu

1. krajská liga
neděle 25. 11. 2012 od  
5:4

Statistiky zápasu

Vyloučení:5:4
Přesilovky: 0:0
Oslabení: 0:0

Sestavy

SK Třebechovice pod Orebem

Lochman P., Mareček P., Suchý P., Kostka V., Podzimek M., Lochman J., Kosina O., Stříteský L., Polák J., Hloušek M., Branda V., Šafář J., Drašnar J., Smutný L., Kudr J.


Střelba: 41:27 Diváci: 120 Rozhodčí: Pahulák - Votroubek, Pechánek

Již od úvodního vhazování jsme viděli svižný hokej s akcemi na obou stranách kluziště. Do vedení jsme se dostali v 5. minutě, když Šafář nahodil puk zpoza branky na záda brankáře a odtud se odrazil za brankovou čáru. Hosté se dočkali vyrovnání v 17. minutě když po závaru u domácí branky zakončoval Mašek.
Ve druhé třetině nejdříve oba týmy nevyužili své brejkové šance a poté jsme šli do vedení po rychlém úniku Suchého a jeho nahrávku Polák uklízel již do prázdné branky. Z vedení jsme se neradovali dlouho, již za 26 vteřin bylo srovnáno po střele Štěpána od modré. Ve 33. minutě jsme propadli ve středním pásmu a hosté svůj rychlý výpad zakončili nechytatelnou střelou Zvolenského z levého kruhu a šli do vedení 2:3. Ve 39. minutě bylo opět srovnáno, to se na brankovišti prosadil znovu Šafář.
Závěrečná část v úvodu přinesla několik domácích šancí, ale byli to hosté co se dostali do vedení. Ve 47. minutě využili naše zaváhání ve středním pásmu a rychlý kontr brankově zakončoval Štěpán. Šance na vyrovnání se nám naskytla v 52. minutě při půlminutové přesilovce 5 na 3, ale všechny naše šance skončili na výstroji hostujícího brankáře. V hektickém závěru měl hostující brankář dlouho nad našimi útočníky navrch, až v 59. minutě i on byl krátký na dorážku Hlouška a bylo srovnáno. Už to vypadalo na dělbu bodů a prodloužení zápasu, ale v čase 59:46 rozhodl o zisku všech bodů pro domácí Polák, když po objetí branky jeho bekhendové nahození takřka z brankové čáry propadlo skrze výstroj brankáře.

Trenér Miroslav Řehák:
Hostující tým se představil ve velmi dobrém světle a byl nám více než vyrovnaným soupeřem. Ve svižně hraném utkání jsme je sice přestříleli, ale jejich mladí hráči byli ve svých výpadech velmi nebezpeční. Ve třetí třetině hra gradovala a ve chvíli kdy jsme těsně před koncem srovnali na 4:4, tak jsme se již v duchu smiřovali se ziskem bodu a přemýšleli o prodloužení a případných nájezdech. To ale s patřičnou dávkou štěstí odmítl Polák pouhých 14 vteřin před koncem a rozhodl tak o zisku tří cenných bodů.